Předprodej byl ukončen

Listování Lukáše Hejlíka
DIVADLO / FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / Představení / Gastro / Umění

Listování Lukáše Hejlíka

úterý 22.6.2021 od 19:30
Panelka, Luleč

O akci

O projektu Listování Lukáše Hejlíka jste možná už slyšeli. Popsali bychom to jako scénické čtení z knihy v provedení hraného divadla o jednom herci. Zní to zajímavé? Ano, je to zajímavé.

V září minulého roku přijel Lukáš na Panelku s knihou Bitevní pole od belgického autora Jérôme Colina. Nyní po necelém roce se na prkna naší Panelky vrací s další knihou.

Co by můj syn měl vědět o světě - Fredrik Backman, Švédsko

 

Backman: „Tato kniha je především o snaze být dobrým rodičem. Protože chci, abys věděl, že jsem se vážně snažil úplně nejvíc, jak jsem uměl. Nikdo negooglil tolik jako já.“

Hejlík: „Ta ztracenost otců při nakupování! To, jak dětské hraní nemá logiku a jak se ji snažíte v pět ráno, když on vstane tak živě a vy tak mrtvě, najít, jak ji přímo vyžadujete! To, jak se snažíme být nejlepšími rodiči, a to, jak víme, že to nezvládáme. A nezvládneme.“

Více informací

Toto scénické čtění až divadelní představení se uskuteční v areálu restaurace Panelka Luleč. K této příležitosti připravujeme speciální divadelní menu, kterým se Vám budeme snažit zpříjemnit celý zážitek a návštěvu Panelky ještě o něco více. O hladu ani žízni Vás přece nenecháme.

Doporučujeme dorazit alespoň hodinu před startem, ať si vyberete Vám vyhovující místa k sezení a stihnete se na sledování hry i posilnit.

Všechny kulturní akce, které se na Panelce odehrávají, realizujeme bez dotací a grantů, proto budeme moc rádi za jakoukoliv formu podpory. A to počínaje zakoupením vstupenky až po vypití deseti piv a litru vína. :)

Děkujeme za podporu a těšíme se na Vaší návštěvu,
kultuře zdar a za Panelku Vám přejeme příjemně strávený večer.

Šárka + Ondřej