Akce byla zrušena

ORELFEST 2021
FESTIVAL / KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Gastro / Hudba – Blues, Hip-hop / Rap, Jazz, Klasika, Pop, R&B, Rock

ORELFEST 2021

5. – 8. srpna 2021 od 16:00
Koupaliště Roštín, Roštín

O akci

Zveme Vás na další čtyřdenní párty na koupališti v Roštíně u Kroměříže. Nultý ročník 2020 jsme si hezky užili, vychytali mouchy a plní elánu jdeme dál. 

Pojďte si s námi užít české a světové koncerty v parádním areálu s velkým (a čistým!) bazénem, dvěma luxusními tenisovými kurty, hřištěm na volejbal a kupou fajn lidí.

Obrovská projekce špičkových koncertů, dokonalý zvuk. To doma nemáte! Umělci jsou blíž než naživo, vy přitom na ně můžete trsat i v bazénu, nebo popíjet drinky s kámošama, hrát tenis, volejbal, bavit se a relaxovat. Letošní LINEUP ještě není definitivní, co ale víme: Během 4 dnů uvidíte a uslyšíte spoustu koncertů: Lucie, Kabát, Aerosmith, AC/DC, Pink, Pink Floyd, Madonna, Nirvana, U2, Metallica, Depeche Mode, a další světové a československé hity, čeká Vás přes 30 hodin světové muziky.

PIVO PIVO PIVO od pivovarů ČERNÝ OREL (řemeslné oceněné nefiltrované a nepasterizované ležáky), Ferdinand, Pilsner Urquell, na Bumbálce taky Zubr. Každý pivovar doveze různé druhy, celkem bude minimálně 7 různých piv.  Na čepu taky různé cidery od CIDRE99, nebude chybět fajn víno, prosecco, letní míchačky. Jídlo z grilu, udírny, hotovky, polévky, smažené i burgry. 

OMEZENÝ POČET OSOB!

Pro info volejte Boris: 606 549 516, nebo Pavel: 725 868 268

Počet míst ke stanování je omezený, ale celkem velký. Parkování bude možné na vyhrazených místech, prosím respektujte pokyny pořadatele.

Aktuální LINE-UP a další informace postupně na webu ORELFEST.CZ, nebo zde.