Předprodej byl ukončen

Webinář: Jak se jazyky učí profesionálové
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Jak se jazyky učí profesionálové

úterý 15.6.2021 od 19:00
Live stream, Online

O akci

Nevíte, jak si do hlavy vštěpit komplikovaná gramatická pravidla a cizí slovíčka jsou pro vás španělskou vesnicí? Zasekli jste se ve studiu jazyků na mrtvém bodu, máte pocit, že na cizí jazyky zkrátka nemáte hlavu anebo patříte k takzvaným notorickým začátečníkům? Brání vám neznalost jazyka navštěvovat vysněné destinace a snahu pomoct vám dosáhnout určitý progres vzdala už i sovička z Duolinga? Inspirujte se těmi, co zdolali už několik jazyků, a poznejte metody, jimiž se učí jazyky odborníci! Lektor a zakladatel Školy paměti, Jakub Pok, nám ve své online přednášce přiblíží účinné techniky, jež jsou vhodným pomocníkem na zefektivnění studia jazyků, a ukáže, jak si jazyky osvojit ve vlastní režii bez kurzů, škol a zbytečného biflování. 

 

Jakub Pok 

je lektor a zakladatel Školy paměti, kde vyučuje i zrychlené učení se cizích jazyků. Tréninkem paměti se zabývá přes 20 let. S pomocí paměťových technik je schopný si zapamatovat 52 kanastových karet v přesném pořadí za méně jak 2 minuty nebo 25 telefonních čísel do 5 minut. Tyto schopnosti posunuje účastníkům firemních školení a kurzů, kteří jeho projev často označují jako strhující, zábavný a velmi poučný. Pravidelně publikuje články o tréninku paměti a s možnostmi, jak efektivně trénovat svou paměť seznamuje veřejnost v České republice i na Slovensku. Byl hostem v televizních relacích Show Jana Krause, Zázraky přírody či Nejchytřejší Čech a také v rozhlasových relacích, jako je například Host Radiožurnálu. Je autorem knihy Jak se naučit 100 slovíček za hodinu, kterou vydalo vydavatelství Grada.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat. 
  • Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde.

Další akce pořadatele

Pozoruhodné osudy prvorepublikových vil - 10.12.2020 od 18:00, Univerzitní kino Scala, Brno

Cestovatelské kino: Antarktida - 11.2.2021 od 19:00, Městská knihovna v Praze, Praha