Předprodej byl ukončen

Webinář: Vyjednávání podle modelu FBI
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Webinář: Vyjednávání podle modelu FBI

čtvrtek 1.7.2021 od 19:00
Live stream, Online

O akci

V práci, v podnikání, během nákupů na trhu, ale i během nepříjemných rodinných setkání či situace, kdy vám chce jiný dovolenkař před nosem vyfouknout poslední párek ze snídaňových švédských stolů. Naše schopnost vyjednávat je denně zkoušená častěji, než si myslíme, a proto je na čase, abychom jí věnovali adekvátní pozornost. Jak si ale uvědomit, že si situace vyžaduje vyjednávání? Jaké nejčastější chyby děláme během vyjednávání? Jak se nedat ovládnout emocemi, ale zároveň vybudovat s partnerem při vyjednávání potřebné empatické pouto? Zapomeňte na kompromisy a naučte se definovat to, co potřebujete, a tvrdě za tím jít, až dokud toho nedosáhnete! Mistr vyjednávání s dlouholetou praxí a absolvent programu vyjednávání na Harvardově univerzitě, Radim Pařík, nám ve své fascinující online přednášce přiblíží, jak zvolit vyjednávací strategii, stanovit cíle, klást jasné požadavky, zbavit se nesmyslných argumentů a vypnout mozky protistrany tak jednoduše, jako byste byli vyjednávači z FBI. Neváhejte, jde o hodně! 

 

Radim Pařík

je manažer a expert v oblasti vyjednávání, jíž se věnuje už od roku 2003. Během svého působení ve vrcholovém managementu Schwarz Gruppe celkem vyjednal přes 2 000 smluv v hodnotě desítek miliard českých korun. Několikrát absolvoval trénink vyjednávání podle metod FBI včetně tréninku vyjednávání s únosci či vyjednávání mezinárodních dohod. Je členem nejprestižnějšího sdružení vyjednavačů na světě a doprovází firmy a politiky při složitých mezinárodních vyjednáváních na hraně. Absolvoval program vyjednávání na Harvardově univerzitě, ale vyjednávání studoval i na University of Michigan. Přednáší na vysokých školách v ČR a na Univerzitě St. Gallen ve Švýcarsku.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení. 
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat. 
  • Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde.

Další akce pořadatele

Pozoruhodné osudy prvorepublikových vil - 10.12.2020 od 18:00, Univerzitní kino Scala, Brno

Cestovatelské kino: Antarktida - 11.2.2021 od 19:00, Městská knihovna v Praze, Praha