Předprodej byl ukončen

Grilovačka na Platformě
FESTIVAL / Gastro

Grilovačka na Platformě

čtvrtek 17.6.2021 od 17:00
Park Stromovka, Humpolec

O akci

Čtvrteční program festivalu Letní Platforma Humpolec bude v parku Stromovka doprovázet rozpálený gril, na kterém pro vás připravíme nejrůznější světové speciality v podání mistra šéfkuchaře Jendy Kotrby.

 

Denní nabídka:

– vepřový bok, lokše, kedlubnové zelí – 155Kč
– salát s chřestem, houby, hrášek – 145Kč

Šéfkuchař Jenda Kotrba

Jenda pochází z Vysočiny, ale asi jako většina mladých, co si chtěli rozšířit obzory, vyrazil směr Praha. Tam strávil 13 let a za tu dobu stihl nasbírat cenné zkušenosti hned v několika restauracích, včetně těch vyhlášených pod značkou Ambiente. Své úspěšné tažení zakončil v exkluzivním pražském cateringu White Circus. Začínal na studené kuchyni, následovala pozice sous-chefa a později šéfkuchaře. Je znám zejména pro své kreativní nápady, flexibilitu a chuť podnikat.

 

Po několika báječných letech v cateringu se Jenda vrací zpět ke kořenům a přijíždí do Humpolce, kde kromě toho, že bude každý letní čtvrtek v parku Stromovka připravovat úžasná jídla světových kuchyní, tak v blízkosti 8smičky otevírá vlastní obchod, kde nabídne nejen steaková masa nejvyšší kvality, čerstvé těstoviny, vlastnoručně vyrobené domácí omáčky ale i bylinková pesta, oleje, nakládanou, či čerstvou zeleninu a ovoce a mnoho dalšího.