Předprodej byl ukončen

Základní skupina: Ruský paralympijský tým vs. Slovensko
SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / Sport

Základní skupina: Ruský paralympijský tým vs. Slovensko

sobota 19.6.2021 od 21:00
Ostravar Aréna, Ostrava

O akci

MS v para hokeji Ostrava 2021

 

Vrcholný turnaj pro osm nejlepších světových para hokejových týmů. Mistrovství světa v para hokeji se koná pravidelně co dva roky. Vůbec poprvé v historii se ale bude konat dvakrát po sobě na stejném místě. Ostrava přitom hostí mistrovství světa už potřetí. Turnaj se zde poprvé konal v roce 2009, následoval rok 2019 a nyní také 2021. 

 

Letošní turnaj je přitom o to prestižnější, že je zároveň kvalifikací pro Zimní paralympijské hry Peking 2022. Na paralympiádu postoupí přímo pět nejlepších mužstev šampionátu. Mistrovství světa v para hokeji je vrcholným turnajem pro handicapované sportovce celosvětového významu. Tento šampionát přesahuje význam nejen města Ostravy, Moravskoslezského kraje, ale i celé České republiky. Díky tomuto šampionátu se Ostrava zapsala na celosvětovou mapu sportovních, ale zároveň i kulturních akcí. Svým významem totiž para hokejový turnaj přesahuje rámec pouhé sportovní akce. Nese hlubší poslání pro handicapované, kteří se navzdory těžkému postižení postavili osudu, sportují a reprezentují svou vlast v národním dresu na mezinárodních akcích. Para hokej tak naplňuje své motto: limity neexistují.

Více informací

Vstupenky do arény se kupují na jednotlivá utkání, vstupné do arény neplatí jako vstupné do venkovní fanzóny.

Vstup do Ostravar Arény se bude řídit aktuálními opatřeními Ministerstva zdravotnictví  pro sportovní utkání v uzavřeném prostoruVíce informací naleznete zde: https://www.mzcr.cz/wp-content/uploads/2021/06/Mimoradne-opatreni-omezeni-maloobchodniho-prodeje-a-sluzeb-s-ucinnosti-od-8-6-2021.pdf.

Pořadatel

PARA HOCKEY OSTRAVA z.s. - PARAOSTRAVA21

parahockey.cz