Předprodej byl ukončen

Kouzelný karneval s Jirkou Hadašem
/ Děti

Kouzelný karneval s Jirkou Hadašem

sobota 4.9.2021 od 15:00
Interhotel, Zlín

O akci

Zábavný animační pořad pro děti s Jirkou Hadašem
Přijďte se bavit s námi a zahájit tak radostně nový školní rok! Děti se ocitnou v pohádkové říši, ale tak trošku popleteně. Pohádky totiž popletl Maxipes Fík, který s dětmi vše během karnevalu napraví. Jirka Hadaš společně s jeho kamarádkou Ájou a Maxipsem Fíkem se budou snažit během 90minutové show dát všechny pohádky do pořádku. Připravili si pohádkový kvíz s Večerníčkem, pohádkové puzzle, překážkovou dráhu s Bobem a Bobkem a korálkování se Zlatovláskou. Nebude chybět ani pohádková škola kouzel a samozřejmě dětská mini disko show. Malí návštěvníci i s jejich velkým doprovodem si užijí mnoho zábavy a legrace. A navíc každý malý účastník během akce získá zdarma sladkosti a odměny, dětský časopis, pexeso, omalovánku či kalendář od partnerských společností Topnatur a GoGen, prasátka Pigy, Mateřídoušky a Sluníčka. Zvlášť budou odměněny také děti, které přijdou v různých maskách a kostýmech.

Akce se koná v Kongresovém sále Interhotelu Moskva. Pro rodiče či doprovod je určeno nečíslované sezení u stolů, děti se pohybují na parketu. K dispozici je bar bez obsluhy. Cena je jednotná, děti do 3 let mají vstup zdarma.

Více informací

Vstupenky formou SMS nebo e-mailem zakoupíte na portále SMSticket. Vstupenky bude možné zakoupit i na místě, rezervace na tel. 605 92 80 18. Tištěné vstupenky si můžete zakoupit také v Informačním a turistickém středisku v přízemí zlínské radnice na nám. Míru (po-čt 7.30-18.00, pá 7.30-17.00).