Předprodej byl ukončen

II. turnaj Airsoftového klubu BnO
SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / Sport

II. turnaj Airsoftového klubu BnO

sobota 3.7.2021 od 9:00
Airsoft aréna BnO, Brandýs nad Orlicí

O akci

Zveme Vás na II. turnaj Airsoftového klubu BnO pro čtyřčlenné týmy. Pokud máte sehraný tým a milujete rychlou akci, tak je tato událost přímo pro vás. Turnaj bude probíhat systémem her "každý s každým". Budou připravené tři sektory, ve kterých budou probíhat 15 minutové hry. Žádné dlouhé čekání nebo prostoje, prostě jen rychlá akce. Sektor (A) bude určený pouze pro hry s krátkou ruční zbraní. V sektorech (B) a (C) bude možné použít i dlouhou zbraň. Přijeďte i Vy do airsoft areálu, který se nachází v bývalém táboře Kouty v obci Brandýs n. Orlicí (okres Ústí n. Orl.). Omezený výkon zbraní (budovy semi-only do 130 m/s; otevřený prostor do 160 m/s full-auto; nad 160 m/s zakázáno). Vstupné: členové klubu ZDARMA, ostatní 130 Kč.

FB stránky pořadatele: https://www.facebook.com/airsoft.klub.bno

Událost FB: https://www.facebook.com/events/255786069650199

Více informací

Z důvodu aktuálních nařízení vlády ČR bude podmínkou účasti na akci potvrzení o bezinfekčnosti, které bude kontrolováno pořadateli. Nejjednodušším způsobem prokázání bude čestné prohlášení o absolvování testu u zaměstnavatele, ve škole nebo obdobném školském zařízení, nebo případně čestné prohlášení zákonného zástupce v případě dětí.

Vzor čestného prohlášení pro osoby starší 18 let: https://drive.google.com/file/d/129Ff18NQeFAFldqp81TP8UWI2f3YYrRX/view?usp=sharing

Vzor čestného prohlášení pro zákonné zástupce: https://drive.google.com/file/d/1EMyMbJ2EVkumtMuYL2reSNAj1N4lM8Df/view?usp=sharing

Dále informujeme o tom, že akce je pořádána zastřešující sportovní organizací a tím pádem odpadá povinnost nošení respirátoru nebo roušky. Nicméně s ohledem na současnou epidemickou situaci prosíme účastníky o odpovědný přístup a o dodržování rozestupů mezi hráči. Děkujeme.

Další akce pořadatele

Airsoftová akce Battlefield 2 - 27. dubna od 9:00, Airsoft aréna BnO, Brandýs nad Orlicí

Airsoftová akce Stargate 2024 - 19. května od 8:00, Airsoft aréna BnO, Brandýs nad Orlicí