Akce byla zrušena

Tinlicker
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

Tinlicker

pátek 9.7.2021 od 17:00
Špilberk - Hlavní Nádvoří, Brno

O akci

Producentské duo Tinlicker patří k tomu nejkvalitnějšímu, co můžete v posledních letech na labelu Anjunadeep slyšet. Doporučujeme podívat se na Youtube video, které obletělo svět a čítá miliony shlédnutí - předvádí na něm své okonalé kouzlo melodií českému publiku během vystoupení pod širým nebem v Praze na Křižíkově fontáně.

Tentokrát se pánové Jordi van Achthoven a Micha Heyboer představí v Brně, kde 9. července 2021odehrají dvouhodinový set v krásném prostoru velkého nádvoří hradu Špilberk

Tinlicker Live at Anjunadeep Open Air: Prague: https://youtu.be/F35xoJOxamg 

Tinlicker se dali dohromady v roce 2012 v Utrechtu a velké podpory se dostalo hned jejich prvním skladbám, které vydali na svých labelech Above & Beyond a Deadma5. Vše změnilo v roce 2019 dlouho očekávané debutové album This Is Not Our Universe, kde originálně kombinují progressive house plný emocí a podmanivých vokálů s deep housem. Pro skládání si pronajali dům u moře a tam bez rušení a odříznuti od okolního světa vzniklo všech 13 skladeb. 
Jejich aktuální EP Lost Gravity vyšlo v květnu tohoto roku. 

Tinlicker - Lost Gravity: https://youtu.be/cNF_kIa_PMw 

Celá brněnská show je koncipovaná jako denní se začátkem v 17:00, která vyvrcholí po západu slunce a bude končit ve 23:00. 
Jejich vystoupení doplní domácí Lucca, Chris Sadler, Subgate a Deep Deer.

Pořádá Mácháč Entertainment  
 

Vystupující

Tinlicker (NL) – web / soundcloud