Předprodej byl ukončen

Špilberk fest pro Moravu 2021
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Rock, Worldmusic

Špilberk fest pro Moravu 2021

středa 14.7.2021 od 14:00
Špilberk - Hlavní Nádvoří, Brno

O akci

Nespočet lidí z obcí na Hodonínsku a Břeclavsku přišlo o své domovy. Ničivé tornádo je připravilo nejen o střechu nad hlavou, ale i o zdroj obživy. Během pár dní bylo vytvořeno mnoho sbírek, kam lidi zasílají své příspěvky. Každá pomoc se stále počítá.

MÁŠ RÁD DOBRÉ VÍNO A HUDBU? Tak to si nenech ujít.

Brněnská kapela Cross the Maze a produkční agentura InHeart Production s.r.o. ve spolupráci s benefičním partnerem Diecézní Charitou Brno organizuje jednodenní charitativní festival, jehož celý výtěžek poputuje rodinám z oblastí zasažených tornádem.

Na festivalu také dostanou prostor vinaři z Břeclavska a Hodonínska, kteří budou na místě prodávat svá vína. Některé vstupenky zahrnují i pár vzorků nebo láhev vína. 

Aktuálně se zapojilo velké množství firem, spolků, organizací i dobrovolníků, kteří nabídli svou specifickou pomoc s pořádáním této akce (od občerstvení, přes bezpečnost, promo, grafiku, ozvučení až po samotné vystupující). Špilberk poskytl místo na konání festivalu, mnoho kapel nejen z Brna a okolí svým koncertem podpoří sbírku bez nároku na honorář. 

POTVRZENÍ UMĚLCI:

| Pekař
| ŇUŇU
| Alia Tempora
| Čankišou
| Cross the Maze
| Wotazník

Účast dalších kapel je v jednání.

Můžete si vybrat z několika variant vstupenek. Veškerý výtěžek z koncertu poputuje na sbírkové konto Diecézní charity Brno, peníze ze sbírky se dostanou přímo do postižených obcí. Během koncertů bude možné přispět také prostřednictvím dárcovských DMS.

Vystupující

Pekař (CZ) – web / fb ŇUŇU (CZ) – fb Čankišou (CZ) – web

Více informací

Velké nádvoří, Špilberk, Brno

14:00 - 22:00