Předprodej byl ukončen

Jiří Halda: Emocionální zrání a jeho klíčové podmínky | Webinář
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

Jiří Halda: Emocionální zrání a jeho klíčové podmínky | Webinář

středa 18.8.2021 od 19:00
Live stream, Online

O akci

Nástup do jeslí, školky či školy často bývá nesmírně stresujícím a emočně náročným obdobím jak pro dítě, tak i pro rodiče. Jak ale poznáme, zda je na tuto událost dítě připravené? Jaké zručnosti a mentální schopnosti by mělo dítě ovládat předtím, než udělá další krok na cestě životem? Co ovlivňuje zdravý vývoj dětských emocí a jak dítě vést k postupné emoční nezávislosti? Zjistěte, jak při výchově skloubit zdravý fyzický a emoční růst dětí, v online přednášce známého lektora, Jiřího Haldy! Společně se podíváme na to, z čeho se skládají základní faktory v sociálním a emocionálním vývoji dítěte a jakými způsoby je dítěti zabezpečit, ale přiblížíme si i rozdíly mezi vývojem emocí u chlapců a dívek a výchovné praktiky, díky nimž v dítěti podpoříme rozvoj pocitu vlastní individuality, tvořivé inteligence a adaptability na změny.

 

Mgr. Jiří Halda 

je učitel, speciální pedagog, logoped, lektor, rodinný terapeut a diagnostik. Specializuje se na děti v předškolním věku. Zaměřuje se především na problematiku výchovy dětí, předškolní zralosti a procesů učení. Je absolventem Pedagogické fakulty v Hradci Králové a Univerzity Palackého v Olomouci. V letech 1993 – 2006 působil jako učitel a speciální pedagog na základních a speciálních školách a v Pedagogicko-psychologické poradně v Olomouci. Od roku 2006 působí jako lektor, diagnostik, intervent a personální poradce.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj                  telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické        vybavení. 
  • Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz, přes  který se na webinář lehce připojíte. Pokud vstupenkou zakoupíte v den konání  akce, odkaz na webinář vám přijde v jednom e-mailu přímo se vstupenkou.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen        poslouchat.  
  • Live stream webináře se vysílá prostřednictvím platformy Vimeo, přímo ve          vašem internetovém prohlížeči. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • V nejbližších dnech po uskutečnění webináře dostanete záznam, který vám bude k dispozici po dobu 30 dní.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde