Předprodej byl ukončen

Promítání filmu Sebepoznání + beseda s osobnostmi z filmu
KINO / PROJEKCE / Film

Promítání filmu Sebepoznání + beseda s osobnostmi z filmu

čtvrtek 2.9.2021 od 19:00
Gabriel Loci, Praha

O akci

Chcete si užít nový rozměr ze sledování filmu Sebepoznání? V tom případě pro Vás máme skvělou zprávu! 2. 9. 2021 proběhne v areálu kláštera svatého Gabriela živé promítání 1. dílu Sebepoznání, dokumentárního filmu Tomáše Adama.

Společně se můžeme těšit nejenom na promítání filmu, ale také na besedu s osobnostmi z filmu, kterou už má možná někdo z Vás předplacenou skrze kampaň na platformě HITHIT! Vás, kterých se předplatné týká prosíme o potvrzení Vaší účasti do 30. 08. na vitej@gofreedomgroup.cz. Nyní nám situace konečně dovoluje besedu uspořádat a my tak doufáme, že Vás dorazí co nejvíce! Na besedě se na Vás budou těšit kouč Pavel Vosoba, psycholožka Lea Paulínová, podnikatelka Markéta Franke, duchovní průvodkyně Asha.

Sdílejte tuto událost a udělejte si pěkný večer s někým, koho máte rádi. Doražte za novou cestou Sebepoznání!

Harmonogram:

17:00 - 18:30 komentovaná prohlídka prostor kláštera a okolí

18:30 - 19:00 přesun na promítání a občerstvení

19:00 - 20:30 promítání 1. dílu Sebepoznání

20:30 - 21:00 přestávka na občerstvení

21:00- 22:30 beseda s osobnostmi

Zároveň nabízíme před promítáním možnost prohlídky areálu Svatého Gabriela. Tuto prohlídku bude organizovat paní Monica Bubna z Litic, které dnes patří zámek Doudleby nad Orlicí. Monica Bubna Litic je příbuzná s Gabrielou, hraběnkou Swéerts-Sporck, donátorkou ženského benediktinského kláštera sv. archanděla Gabriela v Praze 5 na Smíchově, po jejímž patronu byl klášter pojmenován (1891). Z odkazu své příbuzné se Monica Bubna Litic stala významným znalcem a propagátorem beuronského umění, které se ukrývá za kostelními i klášterními zdmi jako jedna z kompletních, nejstarších a nejpozoruhodnějších ukázek tohoto umění na světě.

Paní Mgr. Monica Bubna organizuje prohlídku za účelem charity, jelikož výtěžek z prohlídky půjde na opravu střechy areálu Sv. Gabriela. Pozor, je zde omezená kapacita pouze 25 osob! 

Místo a čas konání akce:

Klášter Svatého Gabriela - Praha, Holečkova 106/10, 02. 09. 2021, start promítání od 19:00