Předprodej byl ukončen

Jiří Březík a hosté | 17. koncert ve Hvozdenském divadle
DIVADLO / KONCERT / Představení / Hudba – Pop

Jiří Březík a hosté | 17. koncert ve Hvozdenském divadle

pátek 20.8.2021 od 19:00
Divadlo Hvozdná, Hvozdná

O akci

Jiří Březík a hosté v Divadle Hvozdná

Tradiční srpnový koncert Jiřího Březíka v jeho rodné obci. Letos již POSEDMNÁCTÉ! Můžete se těšit na jeho nejznámnější autorské skladby i na mediálně populární hity v rámci bloku "písničky pro srpnovou noc".

Hosty letošního koncertu jsou Karolína Lašťovková, která studuje violoncello a operní zpěv na Pražské konzervatoři, a Jiří Pek, který pod vedením Daniela Hůlky nastudoval muzikálové role Draculy, Monte Crista, Javerta a Kata Mydláře.

Oba hosté společně s Jiřím Březíkem tvoří nově vzniklé pěvecké trio K3, v jehož podání na koncertu zazní písně z muzikálů Angelika, Bídníci, Dracula, Golem a Monte Cristo.

Komorní atmosféra nově zrekonstruovaného divadla v kombinaci s autorskou interpretací písní Vám umožní prožít moc pěkný hudební večer. 

Více informací

Jiří Březík je vyhledávaný hudební skladatel, textař, zpěvák a sbormistr, který letos oslaví 55. narozeniny. Jeho písně můžete znát nejen od Hany Zagorové (Je naprosto nezbytné / Za každou chvíli s tebou platím / Navěky zůstane pouze čas), ale i od Karla GOTTA (Žárlím na tvé mládí), Karla Černocha (Byla to říční panna), Karla Zicha (Kapři), Josefa Vágnera (Zasněná) aj. 

Na televizních obrazovkách se Jiří Březík objevuje především jako vokalista při reprízách velkých turné Karla Gotta nebo jako zpěvák kapely BoomBand! Jiřího Dvořáka v TV pořadu Máme rádi Česko.

V muzikálech Karla Svobody získal Jiří Březík roli kněze v muzikálu DRACULA a v muzikálu GOLEM pak alternoval s Mariánem Vojtkem roli faráře Skotnicy. V muzikálu Tři mušketýři od Michala Davida alternoval s Pavlem Vítkem roli krále Ludvíka XIII.

Je autorem téměř 300 písní a to většinou včetně textu. Na popovém oddělení Pražské konzervatoře vyučuje budoucí zpěváky interpretaci napříč hudebními žánry. 

Pořadatel