Předprodej byl ukončen

Riddikulus!
DIVADLO / Představení

Riddikulus!

úterý 19.10.2021 od 19:00
Dům Kultury města Ostrava - DKMO, Ostrava

O akci

Od první sovy až po nervyderoucí souboj s pánem zla! Čarodějové, mudlové i motáci, kteří vyrůstali a dospívali za zdmi Bradavic, pojďte sem! Čeká nás bláznivý let světem Harryho Pottera. Sedm knih plných dobrodružství zhuštěných do jednoho představení je nejen poctou fenoménu jedné generace, ale i zábavnou a laskavou karikaturou v podání mladých divadelníků. Naši tři hrdinové – Harry, Ron a Hermiona – budou kličkovat v labyrintu oblíbených scén a přeskakovat pohyblivá příběhová schodiště. Čekejte neočekávané a hůlky mějte vždy připravené! 

Ochutnali byste lektvar od barmana Snapea? Dokázali byste si představit Harryho a Draca jako kamarády? Podívali byste se, jak tancuje Voldemort? A co tak rap battle mezi Bellatrix a Ronem? Pro všechny, jež milují neobyčejný kouzelnický příběh a nebojí se z něj utahovat, jsme připravili jedinečné divadelní představení! 

Přeměny známého příběhu se chopili mladí divadelní stíhači a kulturní platforma OZ Artefakt, jež nabízí příležitosti studentům, absolventům múzických umění a čerstvým talentům. Jejich hlavními zaklínadly jsou humor a melodie, výsledkem je chytlavá parodie. 

 

Pozor! Představení není vhodné pro diváky do 15 let!

 

Riddikulus!

Režie: Pavol Viecha 

Text: Pavol Viecha, Martin Krč 

Dramaturgie: Martin Krč 

Hrají: Katarína Gurová, Peter Pavlík a Kristóf Melecsky 

Scéna, kostýmy: Dorota Volfová 

Hudba: Andrej Majerčík 

Produkce: Zuzka Lobotková 

 

_____________________________________________________________________

 

Opatření COVID-19 pro vstup na akci

Abychom si společně mohli užít akci, je nutné, abyste splnili jednu z podmínek: prokázat se negativním PCR testem (starým maximálně 7 dní) nebo antigenním testem (starým maximálně 72 hodin), prokázat se laboratorně dokázaným překonáním onemocnění COVID-19 (ne starším než 180 dní) nebo se prokázat očkováním (od poslední dávky musí uplynout alespoň 14 dní). Všichni účastníci akce musí mít po celou dobu nasazený respirátor bez výdechového ventilu min. třídy FFP2 (KN95 / N95). Více informací: bit.ly/Covid_CZ

 

Pro vaši bezpečnost a zdraví:

• Použijte dezinfekci u vstupu

• Kromě doby konzumace noste respirátor

• Dodržujte platná nařízení

Dodržujte s námi pravidla bezpečné zábavy. Děkujeme!