Předprodej byl ukončen

Ženský kruh: "Žena spokojená a šťastná ve svém těle"
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Ženský kruh: "Žena spokojená a šťastná ve svém těle"

úterý 28.9.2021 od 10:00
Studio jógy Blízko sebe, Praha

O akci

Nech rozzářit své oči, otevři své srdce, užij si svou jedinečnost a dovol si opečovat své tělo, uvolnit svou mysl tak, aby si Tvá duše spokojeně a s radostí zpívala.

Potkej se s námi v bezpečném společenství kruhu žen.

Zajímá Tě co Tě čeká na tomto společném SeTkání  ?

- opečování sama sebe na úrovni těla i mysli, za pomoci jemné taoistické rozvičky, meditačních technik a propojení se v kruhu žen při tanci a pohybu

- poobědová siesta se zpěvem a poslechem hudby s možností vzájemného zdobení  a zkrášlování se hennou (motiv si již můžeš hledat dopředu - ideální jsou různé keltské  a jiné symboly jako např. spirály nebo květiny apod... ) nebo jiné zkrášlování dle Tvé fantazie čím bys ráda ozdobila nebo zkrášlila další ženu

- ženský sdílecí kruh na aktuální témata, která budou chtít být otevřena či se vzájemně inspirujeme na téma co pro každou z nás znamená být spokojená a šťastná ve svém těle

- hýčkání vědomým dotykem, včetně masáže 

- láskyplná vzájemná péče a spočinutí mezi podobně naladěnými ženami

Malováním a doteky zvědomíme ty části těla, které potřebují péči, bezpodmínečnou lásku a přijetí.

S sebou si kromě prožitků odneseš vzpomínku a podporu v podobě malby hennou, tvoji jedinečnost, záměr a prožitek z hýčkání sebe sama.

Vzájemně si věnujeme vědomou pozornost, péči a zářivé milující srdce.
Těšíme se na společné setkání.

Martina Magdaléna a Michaela

 

S sebou: pohodlné oblečení, podložku, meditační polštářek, dobrou náladu, pití, něco k jídlu, na oběd je možnost jít společně do blízké restaurace

 

LEKTOŘI

Míša Adamová

  • Poskytuje psychoterapeutické poradenství on-line na platformě Terap.io nebo při osobních setkáních. Věnuje se také regresním terapiím (roční výcvik absolvovala u Míly Lukášové) a spolupracuje na koordinaci seberozvojových seminářů v Ivančicích a okolí. Spolulektoruje na kurzech KvanTry. Současně je ve výcviku u tantrické učitelky Ma Ananda Sarita.

Míša sama o sobě: "S manželem Jiřím (ne)vychováváme 3 děti, Štěpána 16, Leonu 13 a Ditu 11 a děti (ne)vychovávají nás. Rosteme spolu. Životem nás doprovází i fenka Adel a kocour Felix. Mou vášní je tantra, tanec, plavání a psaní. V roce 2016 jsem prošla náročnou životní proměnou, nazvala bych ji psychospirituální krizí. Od té doby vnímám nesmírnou velikost a zázrak života, za který jsem vděčná. "

Martina Magdalena Húsková

  • Účastnice, asistentka i lektorka na kurzech Umění vědomého bytí - KvanTry. Absolventka a asistentka několika seminářů s ženskou tantrickou tématikou a tématikou Dark erosu - cesty přijetí vlastního stínu. Lektorka ženských seminářů, tantrická masérka, nyní v ročním tantrickém výcviku pod vedením Jana Komedy, Jitky Mandalam a Johna Hawkena a na šamanské cestě pod záštitou Jorgeho Redtail Hawk Arenivara.

Martina Magdaléna sama o sobě: „V osobním životě jsem zejména nadšená cestovatelka (a to nejen v pozemských dimenzích) a konzultantka při plánování dovolených (v této době se věnuji zejména pobytům na Maledivách). Jedním z mých velkých darů je kromě vědomého doteku, schopnost propojování a sdílení kontaktů a soucitné naslouchání. Mou vášní je svobodně a naplno žít v proudu hojnosti a vděčnosti. Na nekonečném výletu sama k sobě, do svého středu, své duši, ke svému srdci a k rozvzpomínání si na své zapomenuté schopnosti z minulých životů jsem od svého dětství.