Předprodej byl ukončen

Exotický večer | Malá Skála - Pantheon
KONCERT / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / Hudba

Exotický večer | Malá Skála - Pantheon

sobota 11.9.2021 od 19:00
Hrad Vranov - Pantheon, Malá Skála

O akci

Cestovatelský večer 11.září v 19:00 hodin na Malé Skále - Pantheon. Program je skvěle našlapaný!

Hvězdný horolezec Mára Holeček osvěží poslední drama s Radarem Grohem v Nepálu. Jakub Vágner je výjimečný nejen s rybami. Režisér Viliam Poltikovič a Ruda Švaříček představí taje Vúdú v Západní Africe. Plavby kolem světa jsou doménou zkušeného mořeplavce Rudy Krautschneidera. Dále indická performerka Papia Ghoshal, Kyorei, Ensemble 108 Hz nebo Magda Uhlířová.

Více informací

SOBOTA 11.9. V 19:00 HODIN EXOTICKÝ VEČER - MALÁ SKÁLA - PANTHEON

Program je skvěle našlapaný! Hvězdný horolezec Mára Holeček osvěží poslední drama s Radarem Grohem v Nepálu. Všichni jsme drželi palce jejich oddalovanému sestupu pro špatné počasí. Teď si dobrodružství užijeme s nejhezčím horolezcem ČR... Jakub Vágner je výjimečný nejen s rybami. Hodně prožil i s unikátními domorodci. Režisér Viliam Poltikovič a Ruda Švaříček představí taje Vúdú v Západní Africe. Plavby kolem světa jsou doménou zkušeného mořeplavce. Ruda Krautschneider je mimořádný vypravěč s velkým přesahem. Indická performerka Papia Ghoshal z Kalkaty dokáže skvělé věci. Kyorei - japonské flétny shakuhachi, sakrální zvonce, niněry. Ensemble 108 Hz - experimentální hudba přenese do jiné dimenze. Viola da gamba rozehraje krásná Magda Uhlířová. Vše opepří bohatá tombola. 

Exotický večer graduje sobotní pohodové aktivity na řece Jizeře a kolem ní v parádní přírodě Českého ráje. Pantheon je prý nejkrásnější místo ČR s božskými výhledy na skalní útvary i údolní idylku. Pohádkové místo umocní silné promítání. 

Sobotu a neděli užijeme přes den na lodi, koloběžce či kole, vše si můžete půjčit u kamaráda Martina Bauera a jeho agentury SUNDISK. Umí i postele v noclehárnách U Tlusťocha a Galerka, penzion Křížky. Pro zajištění noclehu kontaktujte přímo uvedenou agenturu. Společný sportovní program bude upřesněn na webu CK LIVINGSTONE dne 25.8.

Pantheon nad Malou Skálou je tak silné místo, že i já si zde vychutnám noc ve spacáku. Sympatický majitel Jirka Šťáva nám to výjimečně dovolí. Nedělní ráno přivítáme magií hudby Kyorei. Atmosféra je opravdu mimořádná. Připravíme indonéské tradiční jídlo Nasi goreng. Pro labužníky Nasi goreng special. Přivezeme kvalitní burčák od táty ze Znojma... Ochutnáme i exotické nápoje. (Páteční nocleh lze přímo v Centru Babylon)

Vychutnejme si netradiční víkend opět tradičně s cestováním! Užijme pohody, hor, pohybu, hudby i promítání! Vyprávějme a sdělujme si zážitky po tak dlouhé proluce. Dva odlišné večery nadělí zajímavé osobnosti. Barevné emoce lákají přes den... 

Další akce pořadatele

Výstava Tajemná Indonésie, Tamtamy času - Nová Guinea - 7.12.2023 od 12:00 – 30.6.2024, Palladium Praha, Praha

Cestovatelské středy v NM: Písařík, Vachler, Seidlová, Vondrouš - 24. dubna od 19:00, Národní muzeum (nová budova), Praha

Pořadatel