Akce byla zrušena

Radim Uzel – Ekonomie sexu 21. století
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / Stand-up / Talk show

Radim Uzel – Ekonomie sexu 21. století

pondělí 4.10.2021 od 19:00
Interhotel, Zlín

O akci

POZOR - ZMĚNA!

Vystoupení MUDr. Radima Uzla ve Zlíně v termínu 4.10.2021 se bohužel ruší z důvodu vážné nemoci. Akce bude přesunuta na nový termín, o kterém budeme včas informovat. Předprodej vstupenek je dočasně pozastaven, již zakoupené vstupenky zůstávají nadále v platnosti.  Omlouváme se a děkujeme za pochopení. Agentura Delfa.

 

Radim Uzel – Ekonomie sexu 21. století

  • Ožehavá témata s humorem a nadhledem!

Přední český sexuolog vypráví naprosto nevážně o věcech vážných. V každé ekonomice jde o zdroje, nejinak je tomu i v ekonomii sexuální.
Dozvíte se o tom, že i sexuální aktivita člověka podléhá ekonomickým zákonům trhu. Každé potěšení něco stojí a většinou je muž v roli kupujícího a žena jako prodávající.
O tom, že volný trh zlevňuje sex a v důsledku ženské emancipace začíná ženská nabídka pozvolna převyšovat mužskou poptávku. Také o tom, že sex má pouze u lidí funkci nejen prokreační, ale i rekreační. I uzavření manželství může být cenou za trvalý nájem v rámci sexuálního trhu. A v neposlední řadě nahlédneme také do americké kampaně MeToo.
Přijďte se skvěle pobavit s doktorem Radimem Uzlem, který se představí v roli výborného vypravěče. Čeká vás vystoupení plné humoru, kde budete mít také možnost položit otázku nebo si zakoupit knihu při následné autogramiádě.


Rezervace vstupenek na tel. 605 92 80 18.
Pořádá Agentura Delfa Zlín: www.delfa.cz
Vstupenky formou SMS nebo e-mailem zakoupíte zde na portále SMSticket.
Tištěné vstupenky si můžete koupit také v Městském informačním středisku v přízemí zlínské radnice na nám. Míru (po-čt 7.30-18.00, pá 7.30-17.00)

Prosíme o dodržování hygienických pravidel – při vstupu prokázat bezinfekčnost (negativní PCR test nebo antigenní test nebo očkování) a používat roušky. Děkujeme.