Předprodej byl ukončen

Koncert filmových a muzikálových hitů POD ŠIRÝM NEBEM
DIVADLO / KONCERT / Představení / Hudba

Koncert filmových a muzikálových hitů POD ŠIRÝM NEBEM

pátek 24.9.2021 od 19:00
Viniční domek Modřany, Praha

O akci

Milujete filmové a muzikílové hity jako my? Pak máme 24. září záživný program na Váš páteční večer! 

V malebném prostřední zahrady Modřanského viničního domku Vám ke sklence vína zazpívá TRI VOCAL ve složení Jiří BŘEZÍK | Jiří PEK | Karolína LAŠŤOVKOVÁ 🎙 🎙 🎙

Zazní písně z filmů Hříšný tanec, POMÁDA, Rebelové i zásadní hity z muziklálů Bídníci, DRACULA, Monte Cristo, KLEOPATRA... i něco na přání obecenstva

Těšíme se na každého z vás! 

Více informací

Jiří BŘEZÍK (tenor) je vyhledávaný hudební skladatel, textař a zpěvák, známý především jako autor hitů Hany Zagorové (Je naprosto nezbytné | Za každou chvíli s tebou platím | Navěky zůstane pouze čas aj.)

Na televizních obrazovkách vystupoval jako zpěvák TV pořadu Máme rádi Česko a jako vokalista v Česko hledá Superstar.

V pražských muzikálech alternoval s Marianem Vojtkem roli faráře Skotnicy (muzikál GOLEM), s Tomášem Traplem roli kněze (muzikál Dracula) a s Pavlem Vítkem a Leškem Semelkou roli krále Ludvíka XIII. (muzikál Tři mušketýři).

 

Jiří PEK (baryton) nastudoval pod vedením Daniela Hůlky role Draculy, Monte Crista a Javerta (Bídníci). V minulosti vyhrál v TV soutěžích Rozjezdy pro hvězdy, DO-RE-MI a Caruso show. 

Po boku známých českých hudebníků účinkuje především na charitativních akcích a koncertech pro dobrou věc, např. v čase lockdownu při on-line streamech "nakrmte zvířata" na podporu ZOO Olomouc a ZOO Chleby. V doprovodné kapele Jiřího Březíka působí jako manažer a vokalista.

 

Karolína LAŠŤOVKOVÁ (soprán) studuje na Pražské klonzervatoři violoncello a operní zpěv.

V pěvecké formaci TRI VOCAL zpívá role Angeliky, Kleopatry, Mercedes (Monte Cristo), Adriany / Lorraine (Dracula). V doporvodné kapele Jiřího Březíka působí jako violoncellistka a vokalistka.

 

Pořadatel