Akce byla zrušena

Koncert kapely Gaia Mesiah
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

Koncert kapely Gaia Mesiah

sobota 13.11.2021 od 20:00
Obecní hospoda, Vacovice

O akci

Koncert kapely Gaia Mesiah, turné 20 let.

Vystupující

Gaia Mesiah (CZ) – web

Více informací

Na prahu milénia se v Praze potkaly bubenice Míša M. a kytaristka Santa Morella a zjistily, že jejich hudební i lidské souznění má až magický tvůrčí potenciál. Vrhly se do tvorby i do hledání správných lidí s veškerou vervou. Zpěvačku Marku Rybin objevila Míša v jednom pražském parku a australský baskytarista Josh Stewart se doslova snesl z nebe do dejvické zkušebny. První koncert Gaia Mesiah v této sestavě proběhl před dvaceti lety v pražském klubu Futurum, a to 12. 12. 2001. Gaia Mesiah tehdy předskakovali skupině Pornos Amigos.

Kapela se prosadila především díky živelné až explozivní koncertní energii, excelentním pohybovým i hlasovým kreacím Marky Rybin a barvitosti repertoáru, a až do roku 2008 patřila ke stálicím tuzemské klubové scény.

Po více než osmileté pauze se Gaia Mesiah vrátili v roce 2016 na festivalová i klubová pódia, vyzrálí, s nadhledem a radostí. Svou hudbu charakterizují jako “cross - country military“, či“zběsilý crossover“. Mezi hardcoreovými riffy probleskuje latina, country, punkrock, blues, funky, nu-metal, ale i reggae. Hlavním tématem jejich tvorby zůstává vnitřní svoboda a odvaha přijmout zodpovědnost za své činy.

Na svém kontě mají čtyři studiová alba a na jaro 2022 chystají nový singl a bude Velké klubové turné po celé České republice. Letos také vychází vinylová verze jejich zřejmě nejoblíbenějšího alba "Ocean".

Teď v říjnu 2021 se Gaia Mesiah vydává na turné k výročí 20 let, kde si společně s fanoušky připomene průřez tvorbou a historií kapely. Sledujte web a sociální sítě. Těšíme se na vás live, vaše www.gaiamesiah.cz