Předprodej byl ukončen

Marek Herman: Tajemství dobré výchovy
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Marek Herman: Tajemství dobré výchovy

čtvrtek 9.12.2021 od 20:30
Univerzitní kino Scala, Brno

O akci

Svatý grál rodičů ztracených v labyrintu zaručených rad a nejnovějších trendů výchovných metod. Existuje vůbec a jakou má podobu? Jste-li na dobrodružné cestě výchovy svých potomků nebo podstupujete reflexi vlastní výchovy, zkušený lektor a pedagog Marek Herman vás nasměruje na správnou cestu! V inspirativní přednášce nám ukáže, jak si vybudovat pevný vztah, jak se zhostit své role v rámci rodiny, co doopravdy znamená domov, v čem tkví jistoty a jak se tohle všechno vlastně promítá do samotné výchovy. Herman se s námi podělí o své znalosti a postřehy s fungováním rodinného života a ukáže nám, že na to, abychom byli dobrým rodičem, musíme být hlavně spokojeným a vyrovnaným člověkem.

 

PhDr. Marek Herman

je uznávaný český pedagog a lektor. Vede oblíbené semináře o seberozvoji, sebepoznávání a o výchově dětí, hlavně v období předškolního věku. Vystudoval Pedagogickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně a působil jako externí pracovník na Katedře rekreologie Fakulty tělesné výchovy Univerzity Palackého v Olomouci a také na Vysoké škole ekonomické v Praze. Je autorem publikace Najděte si svého marťana, jež přináší svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Kniha se stala bestsellerem mezi rodiči a pedagogy a je označována za pozvánku do dětské psychiky.

 

_____________________________________________________________________

 

Abychom si společně mohli užít akci, je nutné, abyste splnili jednu z podmínek: prokázat se negativním PCR testem (starým maximálně 72 hodin) nebo antigenním testem (starým maximálně 24 hodin), prokázat se laboratorně dokázaným překonáním onemocnění COVID-19 (ne starším než 180 dní), prokázat se očkováním (od poslední dávky musí uplynout alespoň 14 dní), prokázat se negativním výsledkem samotestu absolvovaného na místě nebo se prokázat potvrzením poskytovatele zdravotních služeb o podstoupení RAT antigenního testu za dozoru zdravotnického pracovníka prostřednictvím on-line služby s negativním výsledkem nejvýše 24 hodin před konáním akce. Všichni účastníci akce musí mít po celou dobu nasazený respirátor bez výdechového ventilu min. třídy FFP2 (KN95 / N95). Více informací: bit.ly/Covid_CZ

 

Pro vaši bezpečnost a zdraví:

• Použijte dezinfekci u vstupu

• Kromě doby konzumace noste respirátor

• Dodržujte platná nařízení

Dodržujte s námi pravidla bezpečné zábavy. Děkujeme!