Předprodej byl ukončen

Cestovatelské kino: Norsko
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Cestovatelské kino: Norsko

čtvrtek 11.11.2021 od 20:30
Univerzitní kino Scala, Brno

O akci

Majestátní žulové hory a úžasné fjordy! To je obraz, jenž maluje panenská norská příroda. Pojďte ho s námi pořádně prozkoumat! Seznamte se s působivou severskou exotikou, která uchvátí i nejnáročnější krajinkáře. Ledovce, útesy, pláže, lesy, tundra i široké laponské pláně plné sobů. Norsko má všechno! Od jihu až po daleký sever ukrytý za polárním kruhem, kde se střídají polární dny s polárními nocemi. Do země, ve které můžete v přímém přenosu sledovat ohromující migraci sobích stád napříč Laponskem, přespat v hobití chatce postavené z odpadků vyplavených z oceánu anebo v televizi sledovat pletení svetru s norským vzorem, vás vezme cestovatel a fotograf David Varga. Zavede nás na vzdálené souostroví Lofoty, provede nás po hornatém ostrovu Senja, přihodí užitečné tipy a představí i krátký film natočený z ptačí perspektivy.

 

David Varga 

je fotograf, cestovatel a dobrodruh, který se v rámci svých cest zamiloval do Islandu a tento magický ostrov navštívil celkem už 10krát. Focení a cestování se věnuje víceméně jen ve volném času vedle náročné práce ve finančním odvětví, i proto v rámci svých cest vyhledává opuštěná místa a panenskou přírodu, jako například právě na Islandu anebo v severním Norsku. 

 

--------------------------------------------------

 

Pro vaši bezpečnost a zdraví:

• Použijte dezinfekci při vstupu

• Mimo času konzumace noste respirátor

• Dodržujte aktuálně platná opatření

Dodržujte s námi pravidla bezpečné zábavy. Děkujeme!

 

Opatření COVID-19 pro vstup na akci

Abychom si společně mohli užít akci, je nutné, abyste splnili jednu z podmínek: prokázat se negativním PCR testem (starým maximálně 72 hodin) nebo antigenním testem (starým maximálně 24 hodin), prokázat se laboratorně dokázaným překonáním onemocnění COVID-19 (ne starším než 180 dní), prokázat se očkováním (od poslední dávky musí uplynout alespoň 14 dní), prokázat se negativním výsledkem samotestu absolvovaného na místě nebo se prokázat potvrzením poskytovatele zdravotních služeb o podstoupení RAT antigenního testu za dozoru zdravotnického pracovníka prostřednictvím on-line služby s negativním výsledkem nejvýše 24 hodin před konáním akce. Všichni účastníci akce musí mít po celou dobu nasazený respirátor bez výdechového ventilu min. třídy FFP2 (KN95 / N95). Více informací: bit.ly/Covid_CZ

Více informací

Navštivte různé kouty světa z pohodlí domácí hroudy a poznejte krásy přírody, kultury, umění nebo kuchyně, které vás ohromí svou pestrostí a vynalézavostí. Pojďte s námi poznávat svět!