Předprodej byl ukončen

Bio Blues festival 2021
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika

Bio Blues festival 2021

pátek 19.11.2021 od 19:00
Club Kino, Černošice

O akci

Vážení přátelé srdečně Vás zveme na další ročník mezinárodního bluesového festivalu, který se uskuteční v pátek 19.11 od 19.00 v černošickém Club Kině. Letos vystoupí tyto kapely.

 

Paul Batto jr (SLO) se svým soulově bluesovým projektem. Více na www.batto.org. Paul odešel roce 1987 z rodného Slovinska, usadil se ve Švýcarsku a deset let zpíval s americkou gospelovou skupinou ABC. V roce 1994 založil kapelu Riverside Blues Band, se kterou hrál nádherně čisté akustické blues. S touto kapelou natočil 3 CD. Od roku 2003 se rozhodl pro sólovou kariéru a intenzivně koncertuje po celé Evropě. Hraje jak sólově, tak s vlastními kapelami i jako host jazzových trií či swingových orchestrů.

 

 

Steve Big Man Clayton Duo (GB/CZ) jazz-blues-boogiewoogie-rocnandrol

www.steve-bigman-clayton.com/ Steve „Big Man“ Clayton (UK) – piano, zpěv, Tomáš Bobek Bobrovniczký (CZ/SK) – bicí. Steve se narodil v Birminghamu ve Velké Británii, ale více než 22 let žije v Německu. Získal několik prestižních ocenění - třikrát zvítězil v British Blues Awards, má i další ocenění jako Talkin’ Blues Award, South German Kleinkunst Prize & The Pinetop Award for Best Boogie Woogie Entertainer 2015. Pravidelně koncertuje na velkých festivalech a v klubech nejen v Evropě, ale i v U.S.A. Steve je výborný skladatel, zpěvák, hráč na piano a umělec. Vystupuje sám, v duu a taky s kapelou The Wild Bluesmen


WBand (CZ/SK) blues-rock wbandblues.cz

 

WBand se zaměřuje na bluesovou hudbu s prvky funku, soulu a rocku. Kapela pravidelně vystupuje na středoevropských festivalech. V poslední době to byly například bluesové festivaly v Polsku (Przeworsk, Suwalki, Chorzow, Krosno, Sochocin, Ciechociek), Blues Road a Strážnické rockové slavnosti v Česku. Kromě toho vystupuje na klubové scéně na Slovensku, v České republice a Maďarsku. V roce 2019 zvítězila kapela v soutěži Česká bluesová challenge a jako vítěz reprezentovali ČR v Evropě. Členové kapely jsou často zváni jako hráči studia na různé další projekty. WBand hraje v obsazení: Palo Hrnčirík – kytara, zpěv, Walter Bartoš mladší – kytara, Miroslav Mikeska – bicí, Walter Bartoš – basa, doprovodný zpěv.

Více informací

Velmi příjemný club se skvělou akustikou. Vyborná dopravní dostupnost z Prahy vlakem za pouhých 12 minut.

Další akce pořadatele

G. COPPERFIELD ELECTRIC Band (D), blues, rock a americana - 18. dubna od 20:00, Club Kino, Černošice

Black City ( Itálie ) - 16. května od 20:00, Club Kino, Černošice

Petra Škorpíková- Světla a stín koncert na zahrádce - 9. června od 19:00, Club Kino, Černošice

Alf Carlsson/Jiří Kotača Quartet (SWE,CZ) - 2. května od 20:00, Club Kino, Černošice