Předprodej byl ukončen

Burza rybiček - prodejní výstava akvarijních ryb
VÝSTAVA / Děti

Burza rybiček - prodejní výstava akvarijních ryb

sobota 6.11.2021 od 9:00
Stodola - Burza rybiček, Praha

O akci

Akvaristické prodejní trhy Burza rybiček

Zveme Vás na pražské akvaristické prodejní trhy Burza rybiček, které se konají 6.11.2021 od 9:00 do 12:00 v areálu Chvalské tvrze v Praze 9 - Horních Počernicích.

Akvária, rybičky, žabičky, krevetky, rostlinky, krmení, technika, dekorace a mnohem více již tuto sobotu od 9:00 na Burza rybiček v Horních Počernicích.

Přemýšlíte nad novým akváriem? Pokud ano, využijte dlouholetých zkušeností našeho prodejce akvárií, osvětlení a filtrů.

S krásnými až dech beroucími Bojovnicemi k nám dorazí kluci z Nanofish.cz , kteří Vám poskytnou maximum informací pro jejich chov.

Je libo krevetku nebo šneka? Tak pro Vás jsou u nás k dispozici Sladkovodnikrevetky.cz, u jejich stánku najdete opravdu nepřeberné množství přírodních produktů nejen pro krevetky, ale i obsáhlou nabídku krevetek a šneků. Po předchozí domluvě Vám dovezou cokoli ze svého e-shopu.

Ti, co chtějí aby se jim akvárium krásně zelenalo se u nás nudit nebudou. Najdou zde maximálně široký sortiment od plovouček, mechů a řasokoulí přes nejrůznější kobercovky, stonkovky až po mohutné echynodory a anubiasy.

Ploutví i ploutviček bude k vidění víc než dost, najdete zde široký výběr L-sumců, pancéřníčků, tetřiček, labyrintek, živorodek, parmiček, cihlid a cichlidek.

S technikou, chemií, kořeny, dekoracemi a všemi nejrůznějšími vychytávkami pro hladký chod akvária zde najdete AKVARISTA.cz

Krmení pro Vaše miláčky u nás najdete ve všech jeho možných formách, od suchého přes mražené až po živé a to za nejnižší možné ceny.

Vstupné je 40 korun za každou osobu starší 15-ti let, ZTP a mladší osoby 15 let mají vstup ZDARMA (v doprovodu starší osoby 18-ti let).

Pokud jsme Vás přesvědčili, že Burza rybiček stojí za návštěvu, můžete vstupenky zakoupit on-line v předprodeji, zde jsou pro Vás připraveny i balíčky vstupenek za zvýhodněné ceny.

Vstupné na místě, je možné platit hotově i bezhotovostně například platebními kartami, chytrými telefony nebo hodinkami.

Parkování v areálu nebo okolních ulicích zdarma.

Na základě rozhodnutí Vlády ČR a hygieniků bude vstup na Burzu rybiček umožněn pouze se zakrytými ústy a nosem (respirátorem nebo nanorouškou).

Pro jistotu ještě adresa - Na Chvalské tvrzi 3103, 193 00 Praha 20 a odkaz na google mapy https://goo.gl/maps/rgbjaRFNpoCRf8Dw7 u navigace Waze stačí zadat Burza rybiček a navigace Vás dovede až na místo.

Začínáme již od 9:00 a budeme tady pro vás nejméně do 12:00

Děkujeme za podporu a těšíme se na Vaší návštěvu.