Předprodej byl ukončen

Seroš - výzkumák: premiéra!
DIVADLO / Představení

Seroš - výzkumák: premiéra!

pondělí 20.12.2021 od 19:00
Divadlo Exil (Machoňova pasáž), Pardubice

O akci

Premiéra pilotního dílu ojedinělého seriálu na divadle. Ve výzkumáku se pro přezdívky nechodí daleko a pracovní kolektiv je plný bizarních osobností, které případným nováčkům nástup do nové práce rozhodně neusnadní. Budete fandit Dušanovi? Fanatickému šéfovi, Rybce, Freudce, Trosce, Betyně a nebo přijdete na brigádu?

 

Režie: Lucie Hašková

Obsazení: Mirek Hruban, Petr Kubík, Petr Borovec, Karolína Šafránková, Aleš Dvořák, Karolína Davidová a Ondřej Broulík  

Více informací

Představení vzniká ve spolupráci s herci Východočeského divadla.

O autorovi:

Herec, scénárista a režisér Jan Musil se narodil 1984 v Opavě. V dětství ho pravděpodobně nejvíc ovlivnilo vysedávání v sále kina, kde jeho babička dělala šatnářku. Mohl tak vidět bezpočet filmů. V šestnácti letech odešel studovat herectví na Janáčkovu konzervatoř v Ostravě. Vystřídal několik divadel. Od roku 2008 je členem Východočeského divadla v Pardubicích. Objevil se například v seriálech Vyprávěj, Ordinace v Růžové zahradě 2, Policie Modrava nebo v celovečerním filmu Probudím se včera.

Od roku 2012 se věnuje aktivně psaní. Jeho divadelní hra, SVĚT V PARKU se v rámci cyklu In-projet s úspěchem uváděla ve Východočeském divadle. Příležitostně spolupracuje s Českou televizí (sitcom Člověk Kancelářský), nebo s televizí Stream. V současné době ho láká i režijní práce. Na svém kontě má reklamu pro Regionální Českou Energetiku, hudební videoklip pro kapelu Anacreon a tři krátkometrážní snímky SCHŮZE, VARJAG, PRAY. V současné době připravuje svůj celovečerní debut, ke kterému si sám napsal scénář.

 

Po představení vystoupí jako host Petr Karas se svým koncertním programem. 

Hudebník a básník Petr Karas už vystřídal řadu formací. V 80. letech jezdil jako host Karla Plíhala, později postupně se spoluhráči hradeckého divadla Drak. V 90. letech vydal tři nahrávky – dvě studiové a jednu live. Základem jeho vystoupení byla vždy nápaditá kytara a originální texty. Petr Karas po přesídlení na východ Čech vystupuje převážně v menších sestavách, a tak tomu bude i tentokrát. Zahraje spolu se svým synem Martinem, který jej doprovodí na příčnou flétnu a saxofon.

Pozor, představení hrajeme v novém sále v Machoňově pasáži!!

Pořadatel