Předprodej byl ukončen

Lásky-plný kurz
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / PŘEHLÍDKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj / Tanec

Lásky-plný kurz

2. – 5. prosince 2021 od 17:00
Meditační centrum Buchov, Postupice

O akci

Předvánoční lásky - plné setkání a naladění

CO TĚ ČEKÁ?

  Nejvyšší forma harmonie je Láska.

  Láska je pravou, skutečnou podstatou všeho. Projeveného i neprojeveného Bytí.

  Dokonce i ego stvořeno z Lásky jest a to hned z několika důvodů:

 

-           Abychom skrze bolest ega mohli Lásku poznat, stejně jako díky tmě vnímáme světlo

-           Aby v projeveném bytí ve hmotě došlo k pohybu, tzn. dění: tužby ega život ve hmotě rozproudí

-           Ego je strůjcem bolesti a jak krásné je, že život je plný paradoxů: ego před bolestí nás také chrání jako štít, protože otevřené srdce by plný zásah bolesti často neuneslo a tak štítem ega chráněno jest.

 

   Podstatné je, že část naší mysli – ego – odděluje nás od našeho proudu vědomí, které nás spojuje s podstatou, Láskou věčnou. Čím méně ega, tím více je nám otevřen proud vědomí.

  Tím více s Láskou, se sebou jsme spojeni. Tím jsme Pravdivější. Svobodnější. Jistější. A také harmoničtější. Tím méně masek a iluzí. Méně strachu. Více krásy. A to je podstatou našeho kurzu.

Odtud také hluboká moudrost Budhistů:

                „Veškeré utrpení kořeny v nevědomosti, nevědomí má“

A naopak:

                Moudrost, svoboda, soucit, autenticita, síla, kterou jsem měl tu čest zažít, má kořeny ve vědomí, které s Láskou, podstatou, Pravdou nás spojuje.

 

  A to je podstata našeho kurzu.

                Tam společně se vydáme. To společně prožijeme. Ten dar pro život skutečný bez pavučin iluzí bude Ti dán.

Co více?

                Nový Život, nová Země žádá nás o spoustu změn v nás samotných, abychom v celkovém proudu harmonie, který je všude kolem nás, mohli žít. Je mnohé, co se v nás změnit má. Ty zásadní a nejvýraznější věci jsou tři:

-            Jemnost. Neboť jemnost každého z nás přímo úměrná je naší Láskyplnosti.

-            Důvěra. Důvěra v jemnost a Láskyplnost. Ještě málo jsme ji jako lidé poznali. Proto málo ji důvěřujeme.

-            Schopnost dávat. V nás lidech silně princip nechat si pro sebe je ukotven. Vyšší bytosti, mezi které zváni jsme vývojem na Zemi pevně osvojený princip mají, čím více dáváš, tím více se tím stáváš. Čím více hojnosti, Lásky dáš, tím více jí jsi. Skutečně Pravdě srdce otevřené. Lásku co dáváš, tak to jsi Ty.

 

  A to je podstata našeho kurzu.

 

  Tento kurz končí 5.12., tedy na Mikuláše .

Proto jsme jej zkrátili, ráno si užijeme indickou čakrovou meditaci, poté ostrůvky a uličku lásky a již ve 12 hodin kurz zakončíme obědem, abychom se včas nabití krásnou láskyplnou energií mohli vrátit ke svým rodinám a s dětmi si oslavit příchod Mikuláše.

  Tatínek či maminka zářící laskavostí a otevřeným srdcem z našeho kurzu může být pro děti tím nejkrásnějším dárkem :-). 

+ UBYTOVÁNÍ

  • bez ubytování (250 Kč/den)
  • ubytování na matraci (250 Kč/noc)
  • ubytování na posteli (350 Kč/noc)

+ OBČERSTVENÍ

  • bez stravy
  • plná penze (370 Kč/den)

LEKTOŘI

Tomáš Michal

Sportovec, cestovatel milující život a všechno co k němu patří, srdcem lektor a trochu možná i šaman, nadšenec pro zázraky kvantové fyziky v praktickém každodenním životě. Na svých cestách poznal spoustu mistrů, učení a technik, které postupně otestoval v řadě náročných situací a utvořil z nich harmonický celek. Pomáhá lidem na cestě osobního rozvoje nacházet svoje pravé já, osvobodit se od starých programů a vzorců a žít tak ve svobodě a harmonii. Při svém poslání propojuje řadu technik a aktivuje tak jejich plný potenciál. Jeho techniky pomáhají napojit se na svůj vnitřní zdroj a naladit se na nejvyšší vibrace.

Míša Adamová

  • Poskytuje psychoterapeutické poradenství on-line na platformě Terap.io nebo při osobních setkáních. Věnuje se také regresním terapiím (roční výcvik absolvovala u Míly Lukášové) a spolupracuje na koordinaci seberozvojových seminářů v Ivančicích a okolí. Spolulektoruje na kurzech KvanTry. Současně je ve výcviku u tantrické učitelky Ma Ananda Sarita.

Míša sama o sobě: "S manželem Jiřím (ne)vychováváme 3 děti, Štěpána 16, Leonu 13 a Ditu 11 a děti (ne)vychovávají nás. Rosteme spolu. Životem nás doprovází i fenka Adel a kocour Felix. Mou vášní je tantra, tanec, plavání a psaní. V roce 2016 jsem prošla náročnou životní proměnou, nazvala bych ji psychospirituální krizí. Od té doby vnímám nesmírnou velikost a zázrak života, za který jsem vděčná. "

Martina Magdalena Húsková

  • Účastnice, asistentka i lektorka na kurzech Umění vědomého bytí - KvanTry. Absolventka a asistentka několika seminářů s ženskou tantrickou tématikou a tématikou Dark erosu - cesty přijetí vlastního stínu. Lektorka ženských seminářů, tantrická masérka, nyní v ročním tantrickém výcviku pod vedením Jana Komedy, Jitky Mandalam a Johna Hawkena a na šamanské cestě pod záštitou Jorgeho Redtail Hawk Arenivara.

Martina Magdaléna sama o sobě: „V osobním životě jsem zejména nadšená cestovatelka (a to nejen v pozemských dimenzích) a konzultantka při plánování dovolených (v této době se věnuji zejména pobytům na Maledivách). Jedním z mých velkých darů je kromě vědomého doteku, schopnost propojování a sdílení kontaktů a soucitné naslouchání. Mou vášní je svobodně a naplno žít v proudu hojnosti a vděčnosti. Na nekonečném výletu sama k sobě, do svého středu, své duši, ke svému srdci a k rozvzpomínání, si na své zapomenuté schopnosti z minulých životů jsem od svého dětství. Na spirituální cestu mě přivedla v roce 2000 v Dírné malé vesničce poblíž Červené Lhoty úžasná dáma Jaroslava Zemanová a to šířením tištěných brožur na různá témata pod názvem Rozhovory se životem od její příbuzné duchovní učitelky Pavly Kašparcové a také seznámením s jogovou učitelkou a budhistickou praktikantkou Dr. Michaelou Klos. Společně jsme navštívily v r. 2008 jižní Indii a poté v r. 2010 Bali.“