Předprodej byl ukončen

Mezi hvězdami - MAOK
KONCERT / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / Hudba – Folk / Country, Spirituální, Worldmusic / Umění

Mezi hvězdami - MAOK

úterý 22.2.2022 od 19:00
Planetárium Praha, Praha

O akci

Zveme vás na zcela unikátní koncert MEZI HVĚZDAMI slovenského hudebníka MAOKA do pražského Planetária, kde zažijete hudební průlet Vesmírem.

V úvodu večera se opět setkáme s paní prof. Annou Hogenovou, která promluví na téma Duše.

Poté se prostřednictvím Maokovy hudby a celoplošných obrazových projekcí vydáme na cestu souhvězdími severní i jižní polokoule, do hlubin vesmíru mezi galaxie, mlhoviny i hvězdokupy a budeme obdivovat zblízka jejich krásu.

Více informací o akci naleznete ZDE

Více informací

MAOK je fenomenální slovenský hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel a člověk, jehož životní součástí a nejvýraznějším způsobem sebevyjádření je hudba. Jeho jedinečný styl je ve snivých až mysticky laděných skladbách lehko rozpoznatelný i bez toho, že byste znali konkrétní skladbu. Je vyhledávaným a pravidelným hostem na mezinárodních festivalech a také tvůrcem filmové hudby (např. ve filmu Bathory Juraje Jakubiska). Maokovo vystoupení vyjadřuje celé spektrum nejniternějších pocitů a nálad člověka, čímž se dotýká něčeho, co se skrývá uvnitř každého z nás. Možná právě proto dokáže jeho hudba tak působivě podtrhnout mluvené slovo a dát prostor na to, aby myšlenky mohly dosednout na své místo a pak se rozplynout.