Předprodej byl ukončen

Cocoman & Dr. Kary a selector Boldrik
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Worldmusic

Cocoman & Dr. Kary a selector Boldrik

sobota 12.2.2022 od 20:00
Music club Panteon, Konstantinovy Lázně

O akci

Po mega úspečném streamovém koncertu z MC Panteon v Konstantinách v lockdownové zimě 2021 se vrací nejoblíbenější dvojice české reggae scény Cocoman a Dr. Kary společně s selectorem Boldrikem opět na místo činu a tentokrát live.
Cocoman (Adam Lanči) je zpěvák producent a písničkář. První kapelu "Vokokos" založil v roce 2001. V roce 2006 začal vystupovat sólově a založil doprovodnou kapelu Solid Vibes se kterou odehrál řadu koncertů v Česku i zahraničí, zůčastnil se několika soutěží a dvakrát reprezentoval Českou reggae scénu na festivale Rototom Sunslash.
Na hudební scéně je aktivní přes patnáct let a za tu dobu se stihl inkarnovat do spousty různých rolí. Byl dreadatým reggae zpěvákem jamajského střihu, zamyšleným folkařem s kytarou na svých akustických shows, divoce tančícím DJem a tvůrcem v EDM projektu Sirene Factory, šíleným chemikem z formace Nevereš, nebo třeba šedou eminencí Coco Jammin – produkce, která stojí za plným pytlem zásadních tuzemských reggae nahrávek posledních let.
Za svůj muzikální workoholismus získal dvě žánrové ceny Anděl, zahrál si na většině velkých tuzemských festivalů a nejednou reprezentovat i za hranicemi. Jako zpěvák nebo producent vydal několik desek a hromady singlů. Spolupracoval mimo jíné s kapelami Švihadlo nebo Medial Banana a produkoval nahrávky pro desítky umělců z mnoha zemí, včetně jamajských stars.

Dr. Kary – jeden z nejrespektovanějších MCs na české reggae scéně a majitel hlasu, který svléká dívkám kalhotky! Začínal už v roce 1997 jako MC legendárního selektora Liquida A, následovalo hraní s DJ Katchou či houseovým veteránem DJ Trávou. Byl nedílnou součástí kultovního Gardenzitty soundu, který po dlouhá léta určoval tep nejen raggajunglových Čech! Aby toho nebylo málo, spoluzakládá Pro Soundsystem, reggae sound, který není potřeba představovat. Byl promotérem legendárního klubu Zion, zásadní líhní českého reggae a raggajunglu.

Bodrik - Selector a MC v jednom. Hnací motor a otec VŮDŮKRŮ. Výsostný DJ celé Sklizeň crew (Cocoman, MessenJah, Dr.Kary, Colectiv a další. Vynikající pártyMAN a člověk s nejluxusnějšími dubplates ve hře.

Tak to je velmi luxusní klubová společnost připravená do únorového MC Panteon jen pro VÁS.

Vystupující

Cocoman (CZ) – web Mc Dr. Kary (CZ) – fb Selector Boldrik (CZ) – web

Další akce pořadatele

TAXMENI - Lázeňské slavnosti svobody - 4. května od 20:30, Music club Panteon, Konstantinovy Lázně

Na Vánoce budu gay - 26. září od 19:30, Kulturní dům, Konstantinovy Lázně

OČEKÁVANÝ DÝCHÁNEK - P.Jančařík, J.Dvořák a M.Formáčková - 16. května od 19:30, Kulturní dům, Konstantinovy Lázně

BRATŘI EBENOVÉ - Vánoční koncert - 12. prosince od 20:00, Kulturní dům, Konstantinovy Lázně

PRAŽSKÝ VÝBĚR - Noc legend 2024 - 26. října od 20:30, Kulturní dům, Konstantinovy Lázně

REVIVAL FEST 2024 KONSTANTINKY - 5. července od 20:00 – 6.7., Open air scéna u KD, Konstantinovy Lázně

LÁZEŇSKÁ STRUNA 2024 v Konstantinkách - 3. srpna od 14:00, Open air scéna u KD, Konstantinovy Lázně

DOMÁCÍ ŠTĚSTÍ @.hned - 1. června od 19:30, Open air Na louce, Konstantinovy Lázně

Pořadatel

Obec Konstantinovy Lázně