Předprodej byl ukončen

Svatební Expo
VÝSTAVA / Umění – Design

Svatební Expo

28. – 29. ledna 2022 od 15:00
Hotel International Prague, Praha

O akci

COVID 19 PRAVIDLA

Týkají se nás pravidla pro hromadné akce. Prosíme všechny neočkované, aby sledovali aktuální nařízení vlády, jestli budete moci na veletrh jít s testem či ne. 

 

Svatební Expo je jedním z největších svatebních veletrhů v České republice. Elegantní akce v prostorách luxusního hotelu klade důraz na obřadní místa a svatební hostiny, svatební šaty, květiny, prsteny, dorty, svatební foto a video, catering a další.

V rámci velethu jsme pro Vás připravili tombolu, ve které můžete vyhrát spoustu hodnotných cen. Hlavní výhrou je úžasná svatba v hodnotě 222 222 Kč pro 22 osob v roce 2022. Jeden lístek do tomboly dostanete zdarma ke každé VIP vstupence a další si můžete dokoupit za 100 Kč.

Již při vstupu Vás mile přivítají slečny na welcome desku, vysvětlí a ukážou vám, jak se zorientovat v pláncích, abyste prošli celým veletrhem a nic vám neuniklo.

Návštěvu si také můžete maximálně užít například se skleničkou vína nebo prosecca, s úžasným koktejlem, který vám namíchají profesionální barmani, vynikající kávou z mobilní kavárny nebo ochutnávkou skvělých dobrot od cukrářů či vystavovatelů z řad cateringu.

Jako jediní v ČR organizujeme hned dva svatební veletrhy v roce. Jeden na podzim, kde kromě všech možných svatebních služeb, návštěvníci najdou také především široký výběr míst na svatbukteré si tak mohou rezervovat s dostatečným předstihem. Druhé Svatební Expo pak pořádáme v zimě, na konci klasické svatební veletržní sezóny. Oba naše veletrhy se od sebe liší, ať už skladbou vystavovatelů, programem nebo novinkami, se kterými každoročně přicházíme. Na obou veletrzích však návštěvníci najdou vše, co pro svou svatbu potřebují.

Svatební Expo je připraveno i na ty nejmenší návštěvníky. Rodiče mohou využít našeho profesionálně zajištěného koutku pro děti a sami si v klidu projít celý veletrh.  Je možno využít našeho koutku pro děti a rodiče si tak mohou v klidu projít celý veletrh. Děti do 15 let mají vstup zdarma.

Náš veletrh je, vzhledem k jeho rozdělení do členitých prostor několika pater a menší koncentraci lidí, přirozeně bezpečný. Dbáme na to, aby se návštěvníci cítili všude příjemně, ale i bezpečně.

Nenechte si ujít tyto luxusní velkolepé akce a příležitost získat inspiraci, a zároveň využít mimořádné slevy od vystavovatelů.

Pořadatelem veletrhu je svatební agentura PragueWeddings.com s 22letou tradicí na trhu a se zkušeností organizování více než 1500 svateb.

Více informací

Náš veletrh je přirozeně bezpečný, jelikož:

  • je rozdělený do členitých prostor několika pater, a tudíž s menší koncentraci lidí na jednom místě
  • všechny prostory jsou větratelné (mají okna)
  • dostatek sociálních zařízení s pravidelným úklidem a dezinfekcí
  • stojany s dezinfekcí rozmístěny v rámci celého veletrhu
  • dbáme na to, aby se návštěvníci cítili všude příjemně, ale i bezpečně
  • vy si přinesete jen vlastní roušku

 

Kontakt:

www.svatebniexpo.cz

info@svatebniexpo.cz