Předprodej byl ukončen

MYDY ( Rabycad )
KONCERT / Hudba – Elektronika, Pop, Rock

MYDY ( Rabycad )

sobota 19.3.2022 od 20:30
Klub Mír, Uherské Hradiště

O akci

Ikony  glamtronic music MYDY ( dříve MYDY Rabycad) s frontmankou Žofií Dařbujánovou se představí s novým albem Numbers. U toho nesmíš chybět !
Vznikli v roce 2012 jako Mydy Rabycad. Proslavili se electroswingem a jeho elektronickým podžánrem, kterému se říká glamtronic. Základní čtveřici ve složení Žofie Dařbujánová (zpěv), Mikuláš Pejcha (saxofon), Jan Drábek (baskytara) a Néro Scartch (syntetizátor) doplňují jako stálí hosté Ondřej Slánský (kytara) s Tomášem Konůpkou (bicí). 
Jako teprve druhá česká hudební skupina v historii si zahráli na jednom z nejprestižnějších festivalů světa Glastonbury, koncerty odehráli také v USA, Jižní Koreji, Egyptě nebo například Turecku, a v roce 2015 si podmanili maďarský festival Szyget.
 Vystoupení této party jsou barevná jak po hudební, tak po zvukové stránce. Hlavní pozornost na sebe strhává živelná Žofie, a to nejen svými extravagantními kostýmy a účesy, ale i energií, kterou do show dává. Do diskografie, kterou tvoří alba "Let Your Body Move", "Glamtronic" a "M.Y.D.Y.", loni - už jako MYDY - přidali desku "Numbers".
Jejich koncerty charakterizuje melodická síla, neuvěřitelný drive a vizuálně podmanivá show.
MYDY R̶a̶b̶y̶c̶a̶d̶ jsou jednou z nejvýbušnějších kapel u nás, která jde neustále nahoru.

Vystupující

Mydy (CZ) – web

Další akce pořadatele

Konflikt - 11. května od 20:30, Klub Mír, Uherské Hradiště

KAFKA BAND - 22. listopadu od 20:30, Klub Mír, Uherské Hradiště

Helmutova stříkačka & Lambblood - 27. dubna od 20:30, Klub Mír, Uherské Hradiště

The Atavists - 25.11.2023 od 20:30, Klub Mír, Uherské Hradiště