Předprodej byl ukončen

Předjaří - tvůrkyně nových začátků
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / PŘEHLÍDKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj / Tanec / Umění

Předjaří - tvůrkyně nových začátků

11. – 13. února 2022 od 17:00
Meditační centrum Buchov, Postupice

O akci

Předjaří - tvůrkyně nových začátků

Vyživující, očistné a podpůrné setkání žen a oslava svátku navracejícího se světla (Imbolc, Hromnice)

CO TĚ ČEKÁ?

Drahé Ženy,

srdečně vás zveme na podpůrné, vyživující a očistné ženské setkání s názvem

PŘEDJAŘÍ - TVŮRKYNĚ NOVÝCH ZAČÁTKŮ.

  Setkání se ponese v energiích svátku Imbolc, chceš-li Hromnic - svátku navracejícího se světla.

  Esence, která prodchne naši tvorbu bude ve jménu nových začátků a s tím i očisty a úklidu těla, mysli, ducha i našich skříní. :))

  Ano, esence svěžesti, tvořivosti, novosti, vůně, archetyp dívky...na tohle všechno se můžeme společně těšit.

Chceme dát také příležitost nám všem ženám a možnost podělit se o naše dary v rámci aktivity Ženy sobě aneb bazárek ženské kreativity a potěšení.

 

CO NÁS TEDY MŮŽE ČEKAT a na co se můžeme těšit:

- rituál Hromnic vnášení světla do nových začátků

- tvoření obrazu nových začátků (s sebou si připrav obrázky, texty, nápisy toho, co chceš do svého života přizvat, čemu chceš věnovat svoji pozornost, svůj záměr)

- očistný rituál těla, mysli i ducha

- šamanská živlová masáž k rozproudění energie, oživení a probuzení těla

- seznámení s reflexní terapií chodidel s uvolňující masáží

- ženský kruh

- ženy sobě aneb bazárek ženské kreativity a potěšení

- andělská meditace

- aura soma

- ranní jógové protažení

- večerní zpěv manter

- meditace

- bazárek oblečení, šperků, knih, karet, ...

A hlavně pohoda, péče o sebe, prosperita ve všech oblastech života.

Hosté: 

Leonka Manton a Marie Lenka Novotná - hudební hosté

Martina Spilková - aura soma
Lucie Říčařová - jógové protažení, reflexologie chodidel

Strava: vegetariánská - detox těla, mysli i ducha

S sebou: hudební nástroj pro společné tvoření zvuku, sárong, deku, polštářek, masážní krém či olej, prostěradlo na zakrytí matrace, bílou svíčku, bílé šaty či sukně a tričko, obrázky a texty na obraz nových začátků, nůžky, lepidlo, pastelky, fixy, potřeby na aktivitu Ženy sobě aneb bazárek ženské kreativity a potěšení.

Těšíme se na Vás

+ UBYTOVÁNÍ

  • bez ubytování (200 Kč/den)
  • ubytování na matraci (300 Kč/noc)
  • ubytování na posteli (400 Kč/noc)

+ OBČERSTVENÍ

  • bez stravy
  • plná penze (400 Kč/den)

LEKTOŘI

Míša Adamová

  • Poskytuje psychoterapeutické poradenství on-line na platformě Terap.io nebo při osobních setkáních. Věnuje se také regresním terapiím (roční výcvik absolvovala u Míly Lukášové) a spolupracuje na koordinaci seberozvojových seminářů v Ivančicích a okolí. Spolulektoruje na kurzech KvanTry. Současně je ve výcviku u tantrické učitelky Ma Ananda Sarita.

Míša sama o sobě: "S manželem Jiřím (ne)vychováváme 3 děti, Štěpána 16, Leonu 13 a Ditu 11 a děti (ne)vychovávají nás. Rosteme spolu. Životem nás doprovází i fenka Adel a kocour Felix. Mou vášní je tantra, tanec, plavání a psaní. V roce 2016 jsem prošla náročnou životní proměnou, nazvala bych ji psychospirituální krizí. Od té doby vnímám nesmírnou velikost a zázrak života, za který jsem vděčná. "

Martina Magdalena Húsková

  • Účastnice, asistentka i lektorka na kurzech Umění vědomého bytí - KvanTry. Absolventka a asistentka několika seminářů s ženskou tantrickou tématikou a tématikou Dark erosu - cesty přijetí vlastního stínu. Lektorka ženských seminářů, tantrická masérka, nyní v ročním tantrickém výcviku pod vedením Jana Komedy, Jitky Mandalam a Johna Hawkena a na šamanské cestě pod záštitou Jorgeho Redtail Hawk Arenivara.

Martina Magdaléna sama o sobě: „V osobním životě jsem zejména nadšená cestovatelka (a to nejen v pozemských dimenzích) a konzultantka při plánování dovolených (v této době se věnuji zejména pobytům na Maledivách). Jedním z mých velkých darů je kromě vědomého doteku, schopnost propojování a sdílení kontaktů a soucitné naslouchání. Mou vášní je svobodně a naplno žít v proudu hojnosti a vděčnosti. Na nekonečném výletu sama k sobě, do svého středu, své duši, ke svému srdci a k rozvzpomínání si na své zapomenuté schopnosti z minulých životů jsem od svého dětství.

Lucie Burianová

Již přes 20 let vnímám lásku andělů a mistrů, která mě přivedla k báječným učitelům u nás i v zahraničí. Jsem certifikovaná andělská terapeutka u Doreen a Charlese Virtue, absolventka mistrovského stupně Archangelic Seichim Reiki u Sofie Kalyani Sarras, kurzu Ho’oponopono u Dr. Ihaleakala Hew Lena a dalších. Vnímám a s láskou předávám poselství andělů, víl i dalších láskyplných bytostí.