Předprodej byl ukončen

Michal Pavlíček a Trio
KONCERT / Hudba – Pop

Michal Pavlíček a Trio

pátek 8.4.2022 od 20:00
Tančírna Panský dům, Chotěboř

O akci

Michal Pavlíček a Trio NAROZENINOVÉ TURNÉ.

Host Milly Honsová

Vešer dohrají 3x jan Band

Vystupující

Michal Pavlíček (CZ) – web

Více informací

Michal Pavlíček a TRIO   „Pošli to tam tour 2022“

 

 

Kytarový virtuóz a skladatel Michal Pavlíček vydává album autorských písní Pošli to tam. Pro spolupráci oslovil jak prověřené umělce – Müllera, Načevu, Třešňáka, Hedla, Horáčka ad. – tak naprosté nováčky. Jedním z nich je zpěvačka Milly Honsová, která bude zároveň hostem na jeho novém turné.

Michal Pavlíček, obdivovaný kytarový mág, skladatel svérázných hříček i autor introvertních rockových opusů, stejně jako melodicky silných působivých balad, skladatel symfonické a scénické hudby se zcela původním rukopisem, vyhledávaný producent i mentor mladých hudebníků, je široce respektovanou individualitou, což konečně dokumentuje i řada vítězství a ocenění v odborných anketách.

Jeho Trio je prvotřídní instrumentální seskupení pro opravdové hudební gurmány. Legendární kytarista Michal Pavlíček (Pražský výběr, Stromboli, BSP…), skvělý klávesista a skladatel Michal Nejtek (AGON, Face Of The Bass, David Koller Band…), vynikající basák Martin „Maťo“ Ivan (Aneta Langerová, Lešek Semelka SLS, Kamil Střihavka a Leaders, M.Imrich Tango, Krucipüsk, B.S.P., Precedens, Mother’s Funkers, RockOpera Praha, muzikál Králové Avalonu…) a představitel mladé české (nejen) rockové generace bubeníků Michal Daněk alias „Kolouch“ (Votchi, Keep Flexi, Dekolt, Friday’s Gang).

V podání těchto profesionálních interpretů uslyšíte nejnovější autorské skladby z pera Michala Pavlíčka. Pestrý repertoár pochází přirozeně z Pavlíčkovy dílny, a jak sám říká, jde o skladby „rychlé a dynamické, tajemné a přemýšlivé, odlehčené a provokativní“.