Předprodej byl ukončen

Insania / GRRRotesky Tour + Fuzzy2102
KONCERT / Hudba – Elektronika, Metal, Rock

Insania / GRRRotesky Tour + Fuzzy2102

čtvrtek 14.4.2022 od 20:00
Alternativní klub Tyjátr, Svitavy

O akci

Koncertní turné k čerstvému albu “GRRRotesky”, které vyšlo 25. 2. 2022 u labelu Smile Music.
INSANIA v novém materiálu, který vznikal během posledních 2 let, navazuje na předchozí album “Na počátku byl spam” a na základ silné metalové rytmiky s výraznou elektro-syntezátorovou stopou dál vrství sarkasmy a ironii.
Na GRRRoteskách ale tentokrát zachází ještě dál v nadhledu i sebeironii, jak naznačují např. skladby “Narvi svůj testosteron jinam”, “Ses ztrapnil” nebo “Jedeme peklo”. Koncepce nahrávky si hraje s groteskností dějinných událostí, vizuál je pojatý jako gangsta verze grotesek 20. let 20. století. Název alba i turné „GRRRotesky“ je kombinací dvou emocí: pobavení vs. vztek (komiksové grrr), které se budou vzájemně doplňovat na prknech, co znamenají podsvětí!

https://www.youtube.com/watch?v=iuaBM7gT00I

FUZZY2102
indie popový písničkář /songwriter/ z Litomyšle
V září 2015 vydal své debut album Moonpop (Moonpop Records/IndiesMG), ktere se se setkalo s příznivým ohlasem (typ měsíce v časopise Rock & Pop a další recenze..) a v únoru 2016 EP Kafka na nábřeží. Písně Nikola a Fabrika je možné slyšet na ČR Radiu Wave, také píseň Romeo s Julií patří k nejhranějším písním na hudebním webu Bandzone.cz.
Fuzzy2102 postoupil mezi top 100 Mattoni Hvězda Internetu 2015. Píseň Kafka na nábřeží ze stejnojmenného EP po několik týdnů(3) vedla cz-sk hitparádu Velká sedma na Radiu 1, také rádio Proglas zařazuje některé písně Fuzzyho do vysílání. Na EP Kafka na nábřeží spolupracoval Fuzzy2102 s Moimírem Papalescu (Gun Dreams, Vanessa, The Nihilists, Magnetik…), Filipem Helštýnem (DIV I DED). V září 2016 vydává singl Pokoj plný mraků (Moonpop Records/IndiesMG). Druhé album Fuzzyho2102 má název Moonfactory a obsahuje deset písní. Vyšlo v září 2017 u labelu Červený kůň.
Na jaro 2022 připravil nové album „Všichni chtějí být šťastní“. Toto bv pořadí 4.album je prvně obohaceno o skvělou hru bubeníka Vojty Sedláka a spoluprodukci Petra Slezáka.

http://www.bandzone.cz/fuzzy2102
https://musicraft.ffm.to/mle5xxm
https://www.youtube.com/watch?v=rp2H1vgs7tU
https://www.youtube.com/watch?v=013W2NlrnmU
https://www.youtube.com/watch?v=5KcHdallGV4

Vstupné:
290 Kč na místě

Vystupující

Insania (CZ) – web