Předprodej byl ukončen

Degustace Vinařství Kadrnka
FESTIVAL / Gastro

Degustace Vinařství Kadrnka

středa 2.3.2022 od 19:00
2deci, Praha

O akci

Zveme Vás naši první letošní degustaci. A hned nasazujeme laťku hodně vysoko. Budeme ochutnávat vína z vinařství Kadrnka, které získalo v roce 2018 ocenění "Vinař roku ČR" pro nejlepší rodinné vinařství s produkcí do 200 000 litrů vína ročně. Svá vína nám přijede představit sám majitel vinařství a velký milovník vína a života Jindřich Kadrnka.

Vstupné na degustaci je 490 Kč. V ceně vstupného je degustace 10 vzorků vín a nebude chybět ani tradiční pohoštění (sýrová a masová prkénka a vybrané delikatesy k vínu).

Více informací

Rodinné vinařství Kadrnka se nachází ve vinařské obci Březí u Mikulova v blízkosti slavné Pálavy a Dunajovských vrchů. Vinohradnictví a výrobě vína se rodina věnuje již řadu let. Jindřich se svou rodinou jsou již čtvrtou generací, která ve vinařství pokračuje. Vinařství klade důraz na všechny práce ve vinici, co nejméně chemických zásahů, co nejšetrnější přístup ke keři, hroznu a vínu celkově. Pěstuje odrůdy pro region typické a nové odrůdy, u kterých věří, že můžou být kvalitativně na vysoké úrovni.