Předprodej byl ukončen

Čtyři pilíře pro zdraví
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / WORKSHOP / LEKCE / Gastro / Osobní rozvoj / Sport

Čtyři pilíře pro zdraví

čtvrtek 24.3.2022 od 17:00
Helen Soul, Olomouc

O akci

ČTYŘI PILÍŘE PRO VAŠE ZDRAVÍ

Opravdu existují "jenom" čtyři základní body, o které můžeme jednoduše pečovat, abychom si uchovali naše zdraví a sílu?

 

Zajímá vás, jak prakticky zařadit konkrétní postupy do vašich životů i při plném pracovním vytížení a dalších povinnostech?

 

Zveme na interaktivní přednášku s paní doktorkou z kliniky tělovýchovného lékařství a kardiovaskulární rehabilitace FNOL MUDr. Katarínou Moravcovou.

 

🥑 Na přednášce se budeme věnovat stravovacím zvyklostem a jak si poskládat optimální jídelníček. Zjistíte, jak strava ovlivňuje náš fyzický i mentální výkon, únavu i náladu. Budeme diskutovat o hubnutí a "mindful eating" aneb jak jíst všímavě a s radostí. Cílem je, aby účastník odcházel s jasný, vědomím, co si na talíř nandat, co může v jídelníčku změnit hned teď a hlavně proč. 

🤸‍♀ Dalším bodem diskuse bude jak se naučit zakomponovat dostatek pohybu do svého života i při plném pracovním vytížení a dalších povinnostech tak, aby to bylo reálné a udržitelné. Také společně probereme, jaký druh pohybu je ze zdravotního hlediska pro nás ten nejlepší.

💤 Odpočinek a spánek jsou neoddělitelnou součástí zdravého životního stylu a důležitou prevencí akutního i chronického stresu, který má dopad na naše zdraví. Naučíme se, jak lze malými změnami výrazně snížit zdravotní rizika, nabrat energii a cítit se celkově lépe. 

 

Z přednášky si odnesete nejen spoustu nových informací, ale také chuť a odhodlání udělat pár věcí ve svém životě třeba trochu jinak a pozorovat, jaký dopad to bude mít na kvalitu vašeho zdraví a toho, jak se celkově budete cítit. 

 

☕ Součástí přednášky je občerstvení v podobě kávy, čaje a dobrot z Bistra Helen.

 

 

Více informací

INSPIRUJÍCÍ PROSTOR PRO SPOLEČNÉ ZÁŽITKY A PŘÁTELSKÁ SETKÁVÁNÍ

Kdy naposledy jste opravdu potěšili svou mysl? V Helen nám záleží nejen na tom, co jíte, ale i na tom, jak se cítíte. Přijďte se k nám naučit něco nového, osobně se rozvíjet nebo se jen pobavit. Kaž dý nový zážitek vás posune dál. Ať už si náš salonek pronajmete pro svou vlastní akci, nebo se přijdete zúčastnit jako host, vždy se můžete těšit na skvělé občerstvení z našeho bistra a zcela unikátní zázemí, ve kterém se každé pracovní i přátelské setkání promění v nezapomenutelný okamžik.

Každý měsíc se u nás můžete těšit na zajímavé

  • PŘEDNÁŠKY A BESEDY
  • WORKSHOPY
  • ŠKOLENÍ
  • KURZY

A my v HELEN se těšíme na vás!