Předprodej byl ukončen

Depeche Mode LiVE SPiRiTS Party
KONCERT / PŘEHLÍDKA / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Pop, Rock / Tanec

Depeche Mode LiVE SPiRiTS Party

sobota 28.5.2022 od 19:00
Cargo Gallery - Smíchovská náplavka, Praha

O akci

Depeche Mode Friends pro Vás tento rok připravil letní párty na Vltavě, která se bude konat na Loďi Cargo Gallery v Praze. Akce má název LiVE SPiRiTS Party a ponese se v duchu posledního vydaného koncertního alba.
Prostředí v Gargo Gallery (Virtuální prohlídka prostoru) je přímo určené pro takovou akci. Jedná se o multifunkční plovoucí centrum. Loď je 70 m dlouhá, široká 8,2 m, má dvě patra, dva bary a kotví na "Hořejší nábřeží/Smíchovská Náplavka". Party bude probíhat jak na palubě, tak i v “podpalubí”.

Smíchovská náplavka se nachází na Hořejším nabřeží a rozpíná se od Jiráskova mostu až po železniční most vedoucí na Smíchovské nádraží.

Jak se dostanete na Loď Cargo Gallery :
Metro trasa B: stanice Karlovo náměstí (výstup Palackého náměstí) pak přes most směr Smíchovská Náplavka cca 750m.
Metro trasa B: stanice Anděl (výstup Anděl E6) pak ulicí Na Bělidle směr Smíchovská Náplavka cca 550m.
Zastávka tramvaje: Zborovská - tram. čísla 4, 5, 7, 10, 16, 21 pak ulicí Svornosti a Na Bělidle směr Smíchovská Náplavka cca 290m.

DJ's: Škodis
Live: DM Revival  (22:00)
http://dmrevival.com

 

Více informací

For this year, Depeche Mode Friends is inviting to a summer edition of our annual event on the Vltava river which will be taking place on the Cargo Gallery boat in Prague. The “LiVE SPiRiTS Party” will be - as the name suggests - dedicated to the release of the latest concert record and film.

Cargo Gallery is an exceptional venue and we believe its a perfect fit for this event. Its a multipurpose, 70m long, 8.2 m wide boat with two floors, two bars and will anchored at the "Hořejší nábřeží / Smíchovská Náplavka” for our event. We will be using both the deck and "under-decks”.
Smíchovská Náplavka is located at the Hořejší nábřeží which spans from Jirásek bridge all the way to the Railway bridge.

How to get to Cargo Gallery boat:

Metro line B: Karlovo náměstí (exit Palackého náměstí), cross the Palackého bridge, direction Smíchovská Náplavka (cca 750m).
Metro line B: Anděl (exit Anděl E6) then walk the street Na Bělidle, direction Smíchovská Náplavka (cca 550m).
Tram stop: Zborovská - tram numbers 4, 5, 7, 10, 16, 21 then walk the Svornosti street and Na Bělidle, direction Smíchovská Náplavka (cca 290m).