Předprodej byl ukončen

Koncert Alrox
KONCERT / Hudba – Rock

Koncert Alrox

čtvrtek 9.6.2022 od 21:00
Kinokavárna , Brno

O akci

Začátkem roku 2015 došlo v kapele k několika změnám.

Opustil nás kytarista a zpěvák Marcel, který se vrhnul na vlastní sólovou tvorbu. Děkujeme mu za skvělé hudební zážitky v Allrock´s a přejeme hodně úspěchů do budoucna.

Na místo sólového zpěváka byl angažován vynikající rockový zpěvák Tomáš Pokorný.

Jako trvalý sólový kytarista nám podal pomocnou ruku Láďa Pecka a kapela získala " na obrátkách ".

Začali jsme realizovat náš plán-přitvrdit... Tomu se podřizuje i výběr songů, včetně vlastní tvorby.

V lednu 2017 jsme upravili název naší kapely z nejasného a mnohdy i pořadatelem špatně uváděného Allrock´s na zcela jednoznačný a jednodušší ALROX.

Na konci srpna 2017 odešel z Alrox basák Milan a tak do konce roku zaskakovali na jeho místě Pavel Kuda a Jirka Fogl Ptáček, který se stal od začátku roku 2018 trvalým členem kapely.

Od listopadu 2019 nahradil sólového kytaristu Láďu nový, energický a skvělý sólák Pavel Stuchlík. Láďovi za dosavadní činnost v kapele děkujeme.

V červnu 2020 se naše rodina Alrox rozrostla o skvělého bubeníka Petra Drumse Wagnera. S ním vznikla "úderka" Alrox jinak a to hlavně pro vystupování na festech a prestižních akcích.

V závěru roku 2020 a hlavně začátkem roku 2021 i s ohledem na covidovou situaci, došlo k rozloučení se s dlouhodobými členy kapely Janou a Tomášem, zrušení "úderkyˇ a definitivním uspořádání kapely 2x kytara, zpěv, basa a bicí.

Konec roku 2021 a začátek r. 2022 přinesl vynucené i nevynucené odchody téměř všech stávajících členů kapely a následný výběr nových muzikantů, repertoáru a směru dalšího vývoje kapely.

A nyní Vám skupina ALROX zahraje 9. 6. 2022 v Brněnské Kinokavárně.

Další akce pořadatele

Zachraňte tygra - 28. dubna od 15:00, Kinokavárna , Brno

Pořadatel