Předprodej byl ukončen

Tomáš Šapovalov – Sv. Martin: Jak se odstěhovat do Karibiku
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Tomáš Šapovalov – Sv. Martin: Jak se odstěhovat do Karibiku

čtvrtek 7.4.2022 od 18:00
NáPLAVKA café & music bar, Hradec Králové

O akci

Cestovatelská přednáška / stand-up

Cestovatel Tomáš Šapovalov vás seznámí s karibským ostrovem Svatý Martin, na kterém prožil dohromady 18 měsíců.

 

Anotace:

Tomáš odmítá následovat stereotypy. Proto, když se rozhodoval, kam vyrazí procvičovat angličtinu, zavrhl všechny typické destinace jako Anglii nebo USA. Společně se svou přítelkyní se rozhodli pro Karibik, konkrétně padla volba na ostrov Svatý Martin. Zde nakonec prožili dvě sezóny, tedy celkem 18 měsíců. Ve své přednášce vás Tomáš seznámí s tímto krásným ostrovem i jeho obyvateli.

Zaznamenali jste někdy v televizi nebo novinách záběry z pláže, nad kterou velmi nízko přistávají letadla? Pak šlo pravděpodobně právě o tento ostrov! Kombinace reálií, zajímavostí a vtipných historek dělá z této přednášky Tomášovo nejoblíbenější a nejúspěšnější vystoupení. A pozor! Ke Karibiku neodmyslitelně patří rum a vy o něj nezůstanete ochuzeni.

 

O autorovi:

Tomáš Šapovalov (* 1984) se na svoji první delší cestu vydal v roce 2012. Tehdy se svou přítelkyní vycestoval do Karibiku na ostrov Svatý Martin. Zde nakonec zůstali dvě sezóny, celkem 18 měsíců. Po karibském dobrodružstvím se oba přesunuli na Nový Zéland, který se jim stal domovem po následujících 15 měsíců. Další 3 měsíce strávili cestováním po východním pobřeží Austrálie. Každoročně v Praze pořádá festival Zažij Nový Zéland, přednáší po celé České republice a pořádá festival Cestovatelská Střela, který je oblíben nejen u veřejnosti, ale zejména mezi cestovateli.