Předprodej byl ukončen

Sektor pro hosty: Franz KafKABARET
DIVADLO / Představení

Sektor pro hosty: Franz KafKABARET

sobota 4.10.2014 od 20:30
DAMU - učebna, Praha

Franz Kafka si za života moc radosti neužil a ani četba jeho knih není zrovna radost. Proto jsme se rozhodli mu to teď všechno VYNAHRADIT! Představení je interaktvní a hrábnout si může skutečně každý! JEN PRO OTRLÉ!


Umělci z Varieté Oklahoma předvedou ten nejfantastičtější program, na kterém nechybí cesta na existenciální dno a hluboký lidský ponor. Představení je interaktvní a hrábnout si může skutečně každý! Diváci nemusí o Kafkovi nic vědět, nebo naopak o něm můžou vědět vše, a vůbec jim to nepomůže! Koncept vychází ze specifické vlastnosti Kafkových textů, které ponechávají čtenářům široké pole pro interpretaci. Jednotliví umělci a herci fiktivního Varieté Oklahoma budou vybízet diváky z pasivní role pozorovatelů k aktivním interakcím, budou se jich ptát na řešení svých neuróz a zjišťovat, jak diváci sami existenciálním otázkám čelí.


Sektor pro hosty je umělecký soubor založený v roce 2011. Věnuje se především politickému divadlu v moderním činoherním pojetí s akcentem na myšlenkový obsah a hereckou práci, minimalismus, humor, horor, cynismus a tragické konce.


Autor literární předlohy Franz Kafka, text a režie: Martin Falář, scénografie: Prokop Vondruška

Hrají: Jiří Pěkný, Antonín Týmal, Lukáš Venclík, Petr Richta, Hana Fresková, Magdalena Malinová, Hedvika Řezáčová, Jiří N. Jelínek, Pavel Neškudla, Filip Šebšajevič