Předprodej byl ukončen

Kecy & politika v Havlíčkově Brodě (live podcast)
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Kecy & politika v Havlíčkově Brodě (live podcast)

úterý 12.4.2022 od 18:00
Klub OKO, Havlíčkův Brod

O akci

Kecy & politika je supernova na nebi politických podcastů. Víte o něčem lepším?

Více informací

KECY A POLITIKA ZNOVU V BRODĚ

Svrchovaně politický podcast Kecy & Politika vznikl před necelým rokem. V úterý 21. dubna 2021 byla odvysílána první epizoda s prorockým názvem "Zeman je z Vrbětic vyděšený. Skončí jako zrádce národa?"

Dlouholetý komentátor Reflexu Bohumil Pečinka a expert na politický marketing Petros Michopulos od té doby natočili 49 dílů plus několik rozhovorových Tří mačet a dalších speciálů.

První setkání obou protagonistů s fanoušky v Havlíčkově Brodě proběhlo ve čtvrtek 30. září 2021, tedy osm dní před sněmovními volbami, které byly tehdy hlavním tématem setkání.

Rozhodnutí pozvat oba protagonisty do Havlíčkova Brodu vzniklo opět spontánně. Hlavní téma je tentokrát také jasné, jsme ve válečném stavu s Ruskem na straně Ukrajiny.

Hodinový dialog dvou debatérů bude pokračovat diskusí s publikem. Hledáte-li složité odpovědi na jednoduché otázky nebo naopak, je tu unikátní příležitost dozvědět se "kudy běží zajíc“. Od dvou profesionálů, kteří politické dění sledují zblízka celý svůj dospělý život.

V rámci drobné masarykovské práce… vstup na besedu je dobrovolný v minimální částce 200 Kč, študáci a kantoři nic nebo polovic. Výtěžek zaokrouhlený směrem vzhůru bude zaslán na účet Zastupitelského úřadu Ukrajiny v ČR číslo 304452700/0300, za který jsou nakupovány zbraně na obranu Ukrajiny. Je třeba Putinovi a jeho pohůnkům nakopat řiť!

Další akce pořadatele

Kletyend Goes To Brokenwood 2 - 27. září od 20:00, Klub OKO, Havlíčkův Brod

J.A.R. - 11. října od 21:00, Klub OKO, Havlíčkův Brod

Krausberry - 15. listopadu od 21:00, Klub OKO, Havlíčkův Brod

Etc..., Olin Nejezchleba & Kybabu - 25. října od 20:00, Klub OKO, Havlíčkův Brod

Kecy & politika v Havlíčkově Brodě - 4. června od 19:00, Klub OKO, Havlíčkův Brod