Předprodej byl ukončen

ONLINE: KOLUMBIE - Nejrozmanitější země světa (L. Kosmatová)
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

ONLINE: KOLUMBIE - Nejrozmanitější země světa (L. Kosmatová)

úterý 3.5.2022 od 20:00
Kolem Světa, Online

Koná se v rámci

O akci

KOLUMBIE - Nejrozmanitější země světa

Největším nebezpečím Kolumbie je, že už nebudete chtít odjet. Kolumbii jsem měla šanci poznat nejen okem turisty, ale také pohledem místních. V Kolumbii jsem žila půl roku a po pár letech se do této krásné země vracím znovu.

Ráda bych ukázala, že Kolumbie nejsou jen drogy a nebezpečí, ale stovky rozdílných kultur, milí lidé, svižné tance, exotické ovoce, neznámé jídlo a spousta neznámých tradic. Kolumbie nabízí dva oceány, Amazonii, pouště, tisícové hory, nejlepší kávové plantáže a mnohem víc. Kolumbie je zemí která Vás na každém rohu něčím překvapení a udiví.

Zvu Vás na mou na přednášku o této nejrozmanitější zemi na světě. O tom, jaká je Kolumbie doopravdy, jak se zde cestuje, jak se zde doopravdy žije, o tom co navštívit, co vidět, na co si dát pozor a čemu se vyhnout. Hlavně, že Kolumbie není ani zdaleka taková, jak si myslíme.

===
KOLEM SVĚTA ONLINE - cyklus cestovatelských přednášek
Pořádá a uvádí Karel Wolf, info@kolemsveta.cz
Promítá Lenka Kosmatová, průvodkyně CK doJižníAmeriky.cz
==
Pokud vás ONLINE přednášky těší, zde je permanentka na celý měsíc: https://www.smsticket.cz/vstupenky/27928-kolem-sveta-online-duben
===
MÍSTO KONÁNÍ:
> odkaz na živé vysílání dostanete emailem vždy 15 minut před projekcí
> pokud nestihnete živé vysílání, zašleme vám do 24 hodin odkaz na záznam
> promítáme prostřednictvím Zoomu (www.zoom.us)
> připojte se raději dříve, ponechte vypnutý mikrofon a kameru, aby nebyla rušena přednáška. Dotazy je možné klást online prostřednictvím „chatu“