Akce byla zrušena

Paul van Dyk : Off The Records tour 2022
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

Paul van Dyk : Off The Records tour 2022

pátek 30.9.2022 od 21:00
Distrikt7, Praha

O akci

Německá superstar a ikona Paul van Dyk dorazí do Prahy 30. září, s novým albem Off The Record a omezenou kapacitou prostor.

Nové album Paul van Dyk prezentuje pouze v rámci zmiňovaného turné - oficiálně nikde nevyšlo a není možné si jej koupit, nebo poslechnout.

Paul van Dyk vystoupí v klubu Distrikt7, který pojme pouze omezený počet návštěvníků - bude se tedy jednat o exkluzivní event pro ty nejrychlejší fanoušky, kteří si stihnou koupit vstupenky. 

Více informací

Paul van Dyk strávil dětství v komunistické východní části Berlína v době, kdy ve východním Německu neexistovala téměř žádná klubová scéna. Díky západním televizním kanálům sledoval hudbu za železnou oponou, ze které ho nejvíce zaujali The Smiths a New Order.

Po pádu Berlínské zdi v roce 1989 se v Německu začala rozrůstat techno kultura, ale Paul v této energické hudbě něco postrádal a tak se snažil najít něco jiného, nového. A to se mu nakonec podařilo. „Většina lidí považuje nás dýdžeje za pouhé automaty na míchání hudby, kteří se skutečnou živou muzikou nikdy nepřišli do styku a v životě nedrželi v ruce žádný hudební nástroj. Já se považuju v prvé řadě za muzikanta. Ovládám několik nástrojů a také živé hraní mě strašně baví,“ řekl během své návštěvy Česka Paul van Dyk, který proslul i tím, že se kromě hudebních aktivit věnuje politice a sociální sféře. Podporuje dětské charitativní projekty v Indii nebo spolupracuje s německým červeným křížem.

Van Dykova koncertní turné napříč všemi kontinenty bývají pravidelně vyprodána, k čemuž jistě přispívá i jeho úspěšná producentská kariéra: spolupracoval s hvězdami jakými jsou Depeche Mode či Justin Timberlake. (tisková zpráva)