Předprodej byl ukončen

Doga a Gaia Mesiah
KONCERT / Hudba – Rock

Doga a Gaia Mesiah

čtvrtek 8.9.2022 od 19:30
Šapito, Pelhřimov, Pelhřimov

O akci

DOGA

Česká rocková kapela DOGA vznikla v roce 1988. Hlavním zakladatelem byl kytarista Roma "Izzi" Izaiáš, který se postupem času stal výraznou tváří kapely a výhradním autorem písní. První album "Doga" natočila kapela v roce 1993. To obsahuje dosud největší hit "Nejsi nevinná". Kapela dodnes vydala 10 řadových alb, jedno Best Of, 3 live DVD a natočila 20 klipů.

Gaia Mesiah 

Zakládajícími členkami se staly v roce 1998 bubenice Misha Cortéz a kytaristka Santa Morella, které se sešly v kapele Panika a pak spoluzaložily a hrály v kapele Rage Against The Machine revival. Od tohoto roku se také datují první skladby a texty pro Gaia Mesiah, která byla pod tímto jménem oficiálně založena 19. 11. 2000. Zpěvačka Marka Rybin a baskytarista Josh Stewart se přidali o rok později, a krátce na to se uskutečnilo první veřejné vystoupení v této sestavě v pražském klubu Futurum, 2001.

Vystupující

Doga (CZ) – web / fb / youtube Gaia Mesiah (CZ) – web

Více informací

Vzhledem k tomu, že máme rádi divadlo a hudbu, a protože se nám nepodařilo získat prostory v divadle, tak jsme v roce 2019 seděli a vymysleli, že cirkusové šapitó, by  mohlo být dobrým prostorem pro konání koncertů a divadelních představení. V dubnu 2019 jsme tedy poprvé šapitó postavili v Praze, a hráli celý měsíc. Rok na to jsme hráli celý měsíc v Nymburce a šapitu jsme dali jméno Nymburské šapitó. Věříme, že je za námi pryč doba covidu a zákazu vystupování, a proto jsem zase sedli a vymysleli Šapito turné 2022. 

www.sapitotour.cz