Předprodej byl ukončen

Walda Gang & Pavel Hanus
KONCERT / Hudba – Rock

Walda Gang & Pavel Hanus

čtvrtek 18.8.2022 od 19:30
Šapito Brno, Brno

O akci

Walda Gang

je česká rocková skupina, kterou založil zpěvák skupiny Harlej Vláďa Šafránek po smrti Waldemara Matušky. Je zaměřená na rockové předělávky skladeb Waldemara Matušky a dalších známých českých i zahraničních písní 

Pavel Hanus přichází s vlastním hudebním projektem!

Kytarista ostravské legendy Citron, bubeník a kytarista zpěvačky Tanji, člen hudebního uskupení Bohemian Metal Rhapsody, a nyní také frontman a sólový kytarista vlastního hudebního projektu - to všechno je havířovský multiinstrumentalista a hudebník Pavel Hanus. "Myšlenka postavit si vlastní sólový projekt se zrodila před dvěma roky. Nejprve bylo potřeba dát dohromady kapelu a vybudovat schopný tým, který by dokázal nápad přetvořit ve skutečnost. Na to pak navazují dílčí úkoly jako tvorba a nacvičení hudebního repertoáru, zajištění propagačních materiálu, záležitosti týkající se organizace. Nyní jsme připraveni a můžeme se ukázat světu!" dodává Pavel.

Vystupující

Walda Gang (CZ) – web

Více informací

ŠAPITO TOUR 2022

Vzhledem k tomu, že máme rádi divadlo a hudbu, a protože se nám nepodařilo získat prostory v divadle, tak jsme v roce 2019 seděli a vymysleli, že cirkusové šapitó, by  mohlo být dobrým prostorem pro konání koncertů a divadelních představení. V dubnu 2019 jsme tedy poprvé šapitó postavili v Praze, a hráli celý měsíc. Rok na to jsme hráli celý měsíc v Nymburce a šapitu jsme dali jméno Nymburské šapitó. Věříme, že je za námi pryč doba covidu a zákazu vystupování, a proto jsem zase sedli a vymysleli Šapito turné 2022. 

www.sapitotour.cz