Předprodej byl ukončen

Koncert zpěvačky Juwany Jenkins (USA) - Long Time
KONCERT / Hudba – Blues, Hip-hop / Rap, Jazz, Klasika, Pop, R&B, Rock

Koncert zpěvačky Juwany Jenkins (USA) - Long Time

pondělí 23.5.2022 od 19:00
Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Praha

O akci

Koncert americké zpěvačky, která si zamilovala Prahu, lze bez nadsázky označit za ojedinělou akci (nejen) na Praze 21 (Újezd nad Lesy). Charizmatická „královna blues v ČR“ se zastřeným i “chraplavým” hlasem vystupovala v USA, Asii i v Evropě. Její vystoupení jsou velmi spontánní a živelná s autentickým zvukem „old school“ blues, soulu i funku.

Zatím jsme pro vás přichystali video-upoutávku, abyste měli lepší představu o koncertu: “Pojďte se Spolkem OKO na hudební výlet složený z pestré palety jemných odstínů blues od Mississippské Delty přes západní pobřeží plné swingu až do Memphisu a Chicaga, kde se mísí prvky soulu, gospelu a raného funku.”

Z Juwanou jsem udělal i krátký rozhovor do Újezdského zpravodaje, až vyjde (na začátku května), bude na webové stránce ke koncertu.

Přímý odkaz na stránku ke koncertu s dalšími informacemi je zde: Koncert Juwany Jenkins

Hezký kulturní zážitek přeje Petr Duchek, předseda spolku

Více informací

Pozornost věnujte dvěma věcem. Sál je součástí budovy I. stupně ZŠ na adrese Staroklánovická 230, Praha 9 (někdy též Praha 21) - Újezd nad Lesy a:

  • vstup do divadelního sálu je bočním vchodem z Čentické ulice,
  • buďte dochvilní, protože dveře do budovy budou od 19:00 uzavřeny.

Zastávka autobusu MHD - Hulická je přímo před budovou školy, o cca 100 m dál je případně zastávka Újezd nad Lesy. Vlakem lze přijet z Masarykova nebo Hlavního nádraží či Prahy - Libně (opačně z Úval, Českého Brodu) do stanice Praha - Klánovice a jet buď 1 stanici některým z autobusů do Hulické nebo jít cca 15 min. pěšky.

Pro místní diváky jsou vstupenky k dostání i v prodejnách na Praze 21, viz webová stránka ke koncertu.

Zakoupit lze vstupenku i krátce před koncertem před divadelním sálem za 300,- Kč.