Předprodej byl ukončen

Global Goals Summit 2022
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Global Goals Summit 2022

čtvrtek 13.10.2022 od 8:00
Národní muzeum (historická budova), Praha

O akci

Velké cíle si zaslouží velkou pozornost. Zvláště, pokud jde o budoucnost celé planety. Proto Asociace společenské odpovědnosti – coby největší iniciativa Cílů udržitelného rozvoje od OSN v Česku – ve spolupráci s DVTV.cz pořádají Global Goals Summit 2022.

Uslyšíte na něm špičkové mezinárodní řečníky, kteří mají co říct k tématu udržitelnosti. Potkáte tu inspirativní osobnosti z byznysu, politiky, neziskového i veřejného sektoru. Seznámíte se s inovativními přístupy, příklady dobré praxe a zkušenostmi těch, kteří mění svět k lepšímu a přispívají k naplňování Cílů udržitelného rozvoje.

Možná mezi ně sami patříte, možná své místo ve světě udržitelnosti hledáte. Každopádně vítáme všechny, kteří to s udržitelností myslí vážně.

Během celé akce bude zajištěno tlumočení do českého jazyku.

 

Global Goals Summit se uskuteční 13. října 2022 v Národním muzeu v Praze. V krásném prostoru, kde promlouvá dávná historie. Z ní pochází i symbol letošního summitu – kdysi nejrozšířenější evropský dinosaurus Plateosaurus. Na summitu představíme jeho model z recyklovaného plastu vyrobený 3D tiskaři z celého Česka. Více zde.

Proč Pla(s)teosaurus? Protože ten už ví, co se může stát a má pro nás vzkaz:
Don't Choose Extinction!!!

Global Goals Summit 2022  je součástí 6. ročníku Cen SDGs, prestižního ocenění za naplňování Cílů udržitelného rozvoje od OSN v Česku.

Více informací o Global Goals Summitu 2022 najdete na www.globalgoalssummit.cz

Účastníci s potřebou platby na fakturu

V případě, že potřebujete získat vstupenky vydáním a platbou firemní faktury, vyberte si druh vstupenky a s touto informací kontaktujte info@smsticket.cz. 

Do zprávy uveďte vaše jméno, e-mail a telefon, vybraný druh vstupenky a také organizaci, která bude plátcem faktury. V případě, že požadujete zvýhodněné vstupné pro členy Asociace společenské odpovědnosti, dojde ke kontrole a následnému vydání faktury ze strany smsticket.