Předprodej byl ukončen

Zámecká slavnost
PLES / GALA VEČER / PŘEHLÍDKA / TANEČNÍ PARTY / Tanec

Zámecká slavnost

pátek 1.7.2022 od 19:00
Horácká galerie, Nové Město na Moravě

O akci

Taneční a hudební večer novoměstské nemocnice, města Nového Města na Moravě a Horácké galerie. Od 18 hodin bude na Vratislavově náměstí pro dobrou náladu hrát dechový soubor Základní umělecké školy Jana Štursy. Své umění tam přítomným předvedou i mažoretky z Domu dětí a mládeže.

V 19 hodin bude v Horácké galerii zahájena Zámecká slavnost. Její účastníci, kteří u vstupu dostanou sladký dárek, se mohou těšit na hudební skupinu The People (velké nádvoří) a cimbálovou muziku Jožky Šmukaře (dvorek). Protože se akce koná na zámku, uvítáme dámy a pány v kloboucích. Kdo se dostaví v klobouku, bude mít navíc malou ochutnávku vína zdarma.

O catering se postará novoměstský K Club, chybět nebude ani ochutnávka vín. Pro zájemce budou navíc připravené prohlídky Horácké galerie a tombola, ve které každý los vyhrává. Návštěvníci mohou využít také služeb fotokoutku.

Vstupenky na Zámeckou slavnost budou stát 300 Kč v předprodeji (IC a Horácká galerie nebo on-line přes SMS-ticket) a 400 Kč na místě. Předprodej vstupenek končí 28. června.

Program:

18.00 Vratislavovo náměstí – soubor Základní umělecké školy Jana Štursy + mažoretky z Domu dětí a mládeže

19.00 Horácká galerie – Zámecká slavnost, The People – velké nádvoří, cimbálová muzika Jožky Šmukaře – dvorek

19.00 – 21. 00 Horácká galerie, balkón v 1. poschodí – fotokoutek

23.00 tombola na hlavním nádvoří

Více informací

Vstupné v předprodeji 300 Kč. Na místě 400 Kč.

Pořadatel

Novoměstská kulturní zařízení