Předprodej byl ukončen

Hollywood na Zámku Nový Studenec -  Noc filmových melodií
KONCERT / Hudba – Pop

Hollywood na Zámku Nový Studenec - Noc filmových melodií

neděle 21.8.2022 od 17:00
Zámek Nový Studenec, Ždírec nad Doubravou

O akci

Dovolte mi, abych Vás co nejsrdečněji pozvala na druhý slavnostní koncert Noc filmových melodií se členy Bohemian Symphony Orchestra Prague.
Koncert bude probíhat 21.8.2022 od 17 hod. na nádvoří zámku, v případě nepříznivého počasí se koncert přesune do zámecké barokní kaple sv. Michaela archanděla, která má kapacitu sto míst. Areál zámku bude otevřen od 16.30 hod.
https://www.facebook.com/zameknovystudenec
Přijďte si vychutnat zcela mimořádnou atmosféru tohoto rodinného zámku, s programem, který na jaře tohoto roku zaplnil Smetanovu síň Obecního domu v Praze. Pravidelně se tento koncert koná také ve slavném pražském jazzklubu Reduta.
Nyní bude probíhat i v dalších městech České republiky.


Dejme zámku opět život a radujme se společně z každé akce.


Krásné letní dny Tanellno s.r.o.
 

Více informací

Sólisté:
Noema Erba - zpěv
V loňském roce se již představiila Noema Erba publiku na Zámku Nový Studenec a bude tomu tak i letošní rok.
Zazpívá například Knížku snů nebo Tři oříšky pro Popelku. Noema Erba je česká operní pěvkyně působící převážně v zahraničí.
Představila se publiku koncerty v Chile v Santiagu de Chile, na Filipínách v Manile, na Taiwanu ve městě Taichung.
Vystoupila v mnoha rolích ve Státní opeře Banská Bystrica na Slovensku,
v Divadle J. K. Tyla v Plzni v České republice, na Amman Opera Festivalu v Jordánsku. Dále v Itálii: ve Florencii Forte Belvedere, Basilica Santissima Annunziata , v Teatro Verdi v Pise, v divadle Ariston a Centrale v Sanremu, v divadle Teatro Moderno v Grossetu, atd.
V poslední době vystupuje stále častěji také v Praze např. v Paláci Žofín, v Katedrále sv. Klimenta, v Obecním domě.
https://www.facebook.com/NoemaErba
https://www.instagram.com/noemaerba/
https://noemaerba.com/
Host večera: Vita Horak - housle
Rakouská houslistka, která se ujme sólového partu ve vybraných skladbách například v titulu Kmotr.
Bohemian Symphony Orchestra Prague
Tento orchestr se již představil na zámku v Novém Studenci s programem Mistři klasiky v komorním obsazení. Letos přivítáme členy Bohemian Symphony Orchestra Prague ve větším obsazení. Zahrají to nejlepší z hudby Hollywoodu.
Se svým programem Noc filmových melodií míří na Zámek Nový Studenec jedinečný Bohemian Symphony Orchestra Prague, který zve publikum na velkou filmovou výpravu. Zámecký park ovládnou melodie těch největších hollywoodských filmových trháků.
Uslyšíte tituly, které zazářily na stříbrném plátně a vryly se do srdcí a paměti diváků téměř všech věkových kategorií nejen svým příběhem, ale stejně tak i geniální filmovou hudbou - Titanic, Stmívání, Tenkrát na Západě, Pearl Harbor. Večer se členy slavného Bohemian Symphony Orchestra Prague (BSOP) připomene tyto, dnes již klasické, kasovní trháky a také mnoho dalších.
Sledujte facebookovou stránku Zámek Nový Studenec, kde bude celý program již brzy publikován.
Diváci si budou moci vychutnat naprosto originální podvečer v komornějším obsazení Bohemian Symphony Orchestra Prague a dirigenta Martina Šandy, který toto hudební těleso v roce 2002 založil.
Od té doby si orchestr připsal na konto nespočet úspěchů, například několik evropských turné s rockovými legendami kapel Deep Purple, Nazareth, Europe, Toto, Survivor, Foreigner, Journey, Uriah Heep, hvězdami jako Alice Cooper, nebo Bonnie Tyler a dalšími. Pochlubit se může také spoluprací na projektech se švédskou kapelou Sabaton, britskou kapelou Kosheen, 2Cellos, slavným španělským operním pěvcem José Carrerasem nebo vokální skupinou The Tenors. Seznam hvězdných jmen, která měla s pražským orchestrem co do činění, je skutečně obsáhlý. Za zmínku stojí například také houslistka Vanessa Mae, zpěvačka Sarah Brightman či trojnásobný držitel ceny Grammy Michael Bublé.
Orchestr má za sebou rovněž řadu klasických koncertů po celé Evropě, vycestoval ale také na turné po Japonsku a Číně. Na české scéně uvádí BSOP mimo jiné řadu abonentních koncertů v Obecním domě v Praze.
https://www.facebook.com/BohemianSymphonyOrchestraPrague
http://www.bsop.eu/