Předprodej byl ukončen

Bandzone Showcase 2014
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Bandzone Showcase 2014

čtvrtek 20.11.2014 od 19:00
Rock Café, Praha

O akci

Pro šest nejlepších nových kapel se stane 20. listopad přelomovým datem. Jasnou volbou třetího listopadového čtvrtka bude v pořadí již šestý BANDZONE SHOWCASE, tradiční přehlídka objevů domácí hudební scény.
Podpoř své favority koupí vstupenky použitím jednoho z následujících SMS tvarů: TICKET SHOWCASE STROY TICKET SHOWCASE CARDAS TICKET SHOWCASE JOHN TICKET SHOWCASE ZAVRIT TICKET SHOWCASE BOY TICKET SHOWCASE DONNIE Prkna, co znamenají svět, poskytne pražské Rock Café, mekka českých rockových kapel. Během jednoho večera zazní tvorba šesti největších hudebních nadějí; letošní ročník bude pestrý nejen kombinací jejich rodných měst, ale také žánrově – od alternativního roku až k pop-rock-elektronice.

Showcase je hudební formát, jehož smyslem je představit mladé talentované interprety a kapely (nejen) lidem z branže. V zahraničí jde o poměrně běžný koncept, který využívají především hudební vydavatelství a bookingové agentury k tomu, aby médiím ukázaly své nové koně. Někdy mohou za podobnou akcí stát i subjekty, které se snaží pomoci hudební scéně, ale sami o sobě se žádnou z kapel přímo nespolupracují.

V minulosti pomohl BANDZONE showcase například kapelám The Pooh, Hentai Corporation, Light and Love, Bags, Wild Tides nebo On The Way. „Všechny nově zaregistrované kapely pečlivě posloucháme a aktivujeme ručně. Díky tomu máme jedinečnou možnost jako první objevit talenty už ve chvíli, kdy udělají své první kroky. Po 40 000 poslechnutých a ohodnocených kapelách už máme slušný nadhled a čich na skrytý potenciál,“ dodává pořadatel Michal Novák alias Majkláč.