Předprodej byl ukončen

Bassproof Open Air
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Elektronika

Bassproof Open Air

sobota 17.9.2022 od 17:00
Hrad Špilberk, Brno

O akci

BASSPROOF OPEN AIR & AFTERPARTY

 

Předprodej - V předprodeji je započítána pouze návštěva hradu Špilberk, Afterparty se platí samostatně. Pro více informací si přečti celé info.

Dámy a pánové, je to tu znovu! Po neskutečně vydařené první edici Bassproofu na Špilberku Vám přinášíme pokračování, které bude ještě větší a vydatnější! Na Špilase se představí Tantrum Desire, Disphonia a Inward, Hanzo & Randie, DJs světové extratřídy kteří nepotřebují představování - supportovat je budou X.Morph s DJaimem.
Na následné afterparty na střeše Zelňáku se pak představí Shadow Sect a Forbidden Society s více než kvalitním supportem - Morebeat, Ghostbuster, El Waca, Zaion, Popelka, Vagas ...tohle prostě bude neskutečná 13ti hodinová jízda na kterou se nezapomíná. Buď u toho s námi, pečlivě sleduj Bassproof a připrav si kecky na párty tvýho života!

 

Bassproof - hrad Špilberk

Djs:

Tantrum Desire
Disphonia
Inward, Hanzo & Randie
X.Morph
DJaime

Hrad Špilberk (Zapadní kurtina) od 17:00 - 22:00 h, vstup: 340/440 Kč (Lístek zakoupíš zde na smstiketu)
*********************************************************************************

Bassproof - Rooftop after party na Zelném trhu

Djs:

Shadow Sect
Forbidden Society
Morebeat
Ghostbuster
El Waca
Zaion
Popelka
Vagas

After party Zelný Trh, vchod Mečova 7, Brno, 4. patro, start 22:00 - 06:00 h, kapacita bez omezení, vstup: 220 Kč (Platí se na místě u vstupu na Afterparty)
*********************************************************************************
#brno #drumandbass #dnb #dnbbrno #rave #muzika #electronicmusic #dancemusic #dance #party #tanečníhudba #elektronickáhudba #tanec #neurofunk #techstep #hc #špilas #brno #clubbing #partylife # tantrumdesire #disphonia #ihr #Shadow Sect #Forbidden Society #redrumcrew