Předprodej byl ukončen

Depeche Mode More Than A Party
KINO / PROJEKCE / KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Film / Hudba

Depeche Mode More Than A Party

sobota 26.11.2022 od 19:00
Rock Café, Praha

O akci

Dovolujeme si Vás pozvat, po dlouhých 2 letech covidu, na tradiční DM Party, která dostala příznačný název Depeche Mode More Than A Party.

I když současné dění kolem Depeche Mode není vůbec radostné a mnoho z nás stále nemůže uvěřit tomu, že DM a tento svět navždy opustil zakládající člen Andy Fletcher, jeho skon přišel tak náhle a nečekaně, místo po něm v našich srdcích zůstalo prázdné. Nikdo neví, co bude dál a jakým směrem se bude vyvíjet situace kolem kapely, nicméně přijďte s námi na Andyho zavzpomínat a vzdát hold jeho osobnosti.

Na DM party jako již mnohokrát vystoupí kapela Depeche Mode Revival, která se postará o zábavu a navíc je to jedno z jejich posledních vystoupení v roce 2022, neboť jak sami oficiálně uvedli na svých webových stránkách, po 22-ti letech uzavírají svou aktivní hudební činnost. Proto máte jedinečnou šanci užit si je naživo naposledy.

Na party budou 2 stage - 2 DJ´s, DM kino, DM shop, koncert DM revival a všude přítomné veselí.

Více informací

Live: Depeche Mode Revival (od 22:00, 1. Stage)
https://www.dmrevival.com
DM Kino během celé párty (1. patro)
1 Stage (2. patro) - DJs Skodis
2 Stage (1. patro) - DJs Petak2

 

Jak se dostanete do Clubu Rock Café:
Metro trasa B: stanice Národní třída.

 

After 2 long years of covid, we would like to invite you to the traditional DM Party, which was aptly named Depeche Mode - More Than A Party.Although the current events surrounding Depeche Mode are not at all joyful and many of us still can't believe that DM and this world has been forever abandoned by founding member Andy Fletcher, his passing came so suddenly and unexpectedly, the place left empty in our hearts. No one knows what will happen next or what direction the situation around the band will take, but come along with us to remember Andy and pay tribute to his personality.The DM party will feature Depeche Mode Revival as they have done so many times before, and they will provide the entertainment, plus it's one of their last shows in 2022, as they have officially stated on their website that they are closing their active musical activities after 22 years. Therefore, you have a unique chance to enjoy them live for the last time.

The party will feature 2 stages - 2 DJ's, DM cinema, DM shop, DM revival concert and all around hilarity.We are looking forward to seeing you.

How to get to Club Rock Cafe:
Metro Line B station National Avenue.


Live: Depeche Mode Revival (from 22:00, 1st Stage)
https://www.dmrevival.com
DM Cinema throughout the party (1st floor)
1 Stage (2nd floor) - DJs Skodis
2 Stage (1st floor) - DJs Petak2